Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A powiem wam że im człowiek więcej wie tym glupszy jest.
Im więcej badań robilam tym więcej szukałam, pytałam a i tak nic z tego wszystkiego nie wiem.
Ale ja mam jeden zasadniczy problem ze sobą, chce mieć wszystko na już... A moje już się przeciaga i nie zapowiada się na to żeby się skończyło
pokichane to wszystko. I tak za każdym razem "za miesiąc będziemy coś więcej wiedzieli"...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-
Kasiu będzie dobrze
lekarz wszystko ci powie, my to tylko takie czarownice które wróżą z fusów
ja tylko pisałam jak to u mnie jest 
U Ciebie może być zupełnie inaczej
a tu chodzi tylko o to czy pęcherzyki rosną i pękają, jeśli tak to to nic takiego ; )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 22:40

-
No im wcześniej przed owu sa
tym większe prawdopodobieństwo na corunie
kijanki dziewczynki są cięższe i wolniejsze ale za to wytrzymalsze i dlugodystansowe 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 23:01
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnynikola - o ktorej robilas test? zrob go jutro o tej samej porze
moim zdaniem jeszcze dwa dni i dopiero bedzie ciemna krecha chyba, ze to twoja najciemniejsza
Kasia - prosze Cie babel nie smutaj sie..bo co to zmieni? podwyzszysz sobie prolaktyne - wizyte masz na 11dc - najlepszy czas, zeby zobaczyc co tam z jajkami - potem wez drugi termin na 15-16dc i zobaczymy czy pecherzyk peknal
ja tak zrobie w nast cyklu staran
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Ja tam ostatnio chora więc na niczym się nie znam.. Więc się nie wpitalam.. No chyba że mowa o kosmatych rzeczach..
jak jestesmy przy kosmatych myslach to..
mojej mamie w kazdej ciazy gin zabronil posuwaczkow
do 15 tygodnia ciazy a potem tylko ostroznie
WaldhauzerM lubi tę wiadomość