Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiesz z tą owulką to jak z wróżeniem z fusów. Wiadomo że nic nie wiadomo póki ciąży nie będzieMilka88 wrote:Zołza ty to potrafisz uśmiech wywołać od rana

Dziewczyny te wasze owulki nadrabiaja za moją której nie było
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
nie da się ukryć że OF to prosty program. Wprowadzilam dzisiejszą temp i pokazal mi, że we wtorek miałam owu. Jak ktoś ma takie cudaczny wykres jak ja to nie ma szans, żeby wykres był miarodajny
-
Hahaha zołzulka taka juz nasza mentalnosc, najpierw się śmiejemy do rozpuku a później pytamy coś Ci się stało? Wesoło to musiało wyglądaćZołza:) wrote:Współczucie jak współczucie... ale chciałabym to zobaczyć

a dupka się zagoiii raz dwa; )
Zołza:) lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Wykres to tylko pomoc. Ja w niego też tak bardzo nie wierzę. Czarna magiakozamonia wrote:Witam
nie da się ukryć że OF to prosty program. Wprowadzilam dzisiejszą temp i pokazal mi, że we wtorek miałam owu. Jak ktoś ma takie cudaczny wykres jak ja to nie ma szans, żeby wykres był miarodajnyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Czikosz nie do kiedy tylko już tak zostanie ewentualnie bardziej w goreCzikosz wrote:Oj tam, zawsze możesz męża zgwałcić dzisiaj! Ewentualnie jutro.
Temperatura w górę! Hura! Ciekawe do kiedy się nią nacieszę.

-
Piątek - tygodnia koniec i początek!
Dzień doberek wszyystkim!
Nadrobiłam Was z wczoraj - KAsiu, nie przejmuj się tak, z tego co widzę to te podwyższone wyniki są niewielkie - może to tylko zaburzenie pomiarów? Wiesz, może wczoraj byłaś zrelaksowana, ale tak GENERALNIE, to ostatnio się i smuciłaś i denerwowałaś...to wszystko może mieć wpływ. Nie martw się na zapas. A wujka googla nie czytaj, bo w necie to Ci z bólu ucha wywróżą raka pięty
U mnie dzisiaj wreszcie temperatura spada trochę i plamienie się kończy - ufff, to najdłuższy okres in maj lajf.
Ściskam Was wszystkie piątkowo
rozowyflaming, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Hahaha zołzulka taka juz nasza mentalnosc, najpierw się śmiejemy do rozpuku a później pytamy coś Ci się stało? Wesoło to musiało wyglądać

a dupka się zagoiii raz dwa; )
Dziś mu tą zbolałą dupke wymasuje
Tuliska, Kim87, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Jelitowka? Jak tak to Ryż z gotowanym bananem. Sekretne lekarstwoeveli_na wrote:Witam w piąteczek

Noc nie przespana, cora przyniosła ze szkolh jakiegoś wirusa i wymiotowala cala noc. Ledwie żyje.

-
Mnie przy jelitowce pomagało jak byłam małaeveli_na wrote:Kim a to nie na biegune ten ryz z bananem?
Wlasnie najmlodsza oswiadczyla ze ja boli brzuch czyli standardowo bawimy sie w podaj dalej.
na biegunkę pewnie tez

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

... wpadł do kanału w warsztacie