Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Piątek, piąteczek, piąteniuuuniooo

Waldi jak się czujesz od rana?
Kim superrrrr nareszcie
Kasiu mnie gin przed badaniem prolaktyny i czynnej prolaktyny zabronił
przez 3 dni aż...
Akurat nic nie robiliśmy
(okres...)
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Piątek, piąteczek, piąteniuuuniooo

Waldi jak się czujesz od rana?
Kim superrrrr nareszcie
Kasiu mnie gin przed badaniem prolaktyny i czynnej prolaktyny zabronił
przez 3 dni aż...
Witam.. Łeb mi pęka.. A dokładniej zatoki.. Łzy w oczach itd.. Ale łóżko mnie lubi..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kim87 wrote:Waldi bidoku nic lepiej?
Po zaaplikowaniu zielonej zawartości z nosa do chusteczki.. Łeb aż tak nie boli.. Ale dalej zawalony.. Już 2 butelki ciazowego syropu wypiłam.. Wczoraj w końcu miksturę mogłam wypić.. Czyli sok z całej cytryny plastry imbiru pól szklanki miodu i ząbek czosnku.. Ja dałam 3.. I na noc się napiłam.. Chwila moment i zaczęło mi być gorąco.. Zaraz chyba powtórzę ale najpierw śniadanie trza ogarnąć..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Witam.. Łeb mi pęka.. A dokładniej zatoki.. Łzy w oczach itd.. Ale łóżko mnie lubi..
Współczuję z powodu choroby.
Ale lubiacego łóżka zazdroszczę
Jej jak mi było ciężko dziś wstać!
Kasia tymi stosunkami Lh do Fsh to sobie nie zawracaj głowy! Tym bardziej że żadnych potwierdzających diagnozę objawów nie masz. Podobno to mało miarodajna metoda i już się odchodzi od niej.
Na moim przykładzie:
W jednym cyklu stosunek Lh do Fsh w 3dc wyszedł mi prawie że 1. Progesteron 7dpo 49, 9 przy normach od 5 do 85.
Dwa cykle później ten stosunek w 3dc wyszedł mi 0,56 czyli niedomoga lutealna, a progesteron 52.
Tak że te stosunki to se o kant dupy potloc można
Weź nie bierz do siebie tego co czytasz w googlowni.
Ja jak zaczynałam starania i naczytalam się w necie wszystkich tych mądrości zdiagnozowalam u siebie Hasimoto, pcos, niedooge lutealna, guza przysadki, hiperprolatymie i wiele innych
I zaczęłam się zastanawiać jakim cudem ja jeszcze żyję
Kim87, Allmita lubią tę wiadomość
-
szuflada wrote:dzień dobry dziewczynki

a my na weekend jedziemy do teściów i plan jest taki, żeby podzielić się dobrą nowiną
Hej.. Fajny plan.. Ale wiesz.. Ja na razie powiedziałabym tylko rodzicom.. Oni są najważniejsi a reszta może poczekać.. U mnie np tesciowie wiedzą i moja mama.. 2 mam wizytę na której dowiem się czy jest wszystko ok.. I jak mi powie że ok to 5 maja przyjedzie mój tata z Holandii to wtedy mu powiem.. A reszta rodziny poczeka do 13 tygodnia.. Nie mówię że musi się coś złego wydarzyć.. Nie. Ale lepiej zaczekać wolę.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Popieram do 13 tygodnia wszystko może się zdarzyć choć nie musiWaldhauzerM wrote:Hej.. Fajny plan.. Ale wiesz.. Ja na razie powiedziałabym tylko rodzicom.. Oni są najważniejsi a reszta może poczekać.. U mnie np tesciowie wiedzą i moja mama.. 2 mam wizytę na której dowiem się czy jest wszystko ok.. I jak mi powie że ok to 5 maja przyjedzie mój tata z Holandii to wtedy mu powiem.. A reszta rodziny poczeka do 13 tygodnia.. Nie mówię że musi się coś złego wydarzyć.. Nie. Ale lepiej zaczekać wolę.
Ale jeżeli już się stanie.to potem nie musisz wszystkim tłumaczyć co się stało
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Popieram do 13 tygodnia wszystko może się zdarzyć choć nie musi
Ale jeżeli już się stanie.to potem nie musisz wszystkim tłumaczyć co się stało
Dokładnie tak. Popieram. Ja na szczęście nie powiedziałam nikomu oprócz Was i mojego M. Nie wyobrażam sobie tłumaczenia tego ileś tam razy.. Lepiej poczekać -
szuflada wrote:dziewczyny, a powiedzcie mi, moze wiecie cos o podwyższonej prolaktynie? co to moze oznaczac? jak to leczyć?
Ja się ostatnio lekarza pytałam bo przed ciążą miałam z nią problem.. Jak już jesteś w ciąży to to jest bez znaczenia.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH