Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Cichoszaaaa.... Gizmolinko zaginęła, nudno bez niej:) nowe dzioszki za to są ale jak ja jestem to ich nie ma
a ja taka grzeczna, miła, spokojna hahaha 
No wlasnie gdzie jest Gizmo!?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też jestem.
Mi lekarz w 12dc wykrył pęcherzyk o 23mm A tempa poszła w górę praktycznie dopiero w 16dc. Lekarz mówił że w 12/13dc powinnam mieć owulke wiec sama dokładnie nie wiem kiedy pękł i kiedy była owulka. Dzisiaj w 20dc bylo widoczne na usg ciałko żółte.
A co do tsh to mi endo-gin mówił że nie tak duże znaczenie ma tsh jak ft4 ale co lekarz to inna opinia. -
Tuliska wrote:Witam popołudniu

Nikola my się jeszcze chyba nie znamy, witam, miło mi bardzo;)
Co do wielkości pęcherzyków to wszystko zależy od kobiety, jednym pęka przy 20mm nawet a ja ostatnio miałam pecherzyk 28mm... mutant mi wyrosl
optymalnie przy ok. 23 pęka podobno
Tuliska jestem tu dość od niedawna w sumie
taks swiezynks :p
Miło Cię również poznać
Kurczę dla mnie to dziwne bo gin wykrył dwa pęcherzyki, jeden właśnie ten dominujący 19mm a drugi 13mm. Dziś jest mój 14dc a moje cykle sa nieregularne.
w przedziale 29-35 ale ostatnimi czasy miałam cykl 33-34. Wiec tak juz wcześnie by ten pęcherzyk byl takiej wielkości? Kurczę sama nie wiem jak to z tym jest.
Tuliska lubi tę wiadomość
-
też słyszałam o tym że FT4 ważniejsze ... u mnie niestety leży ft 4Judi22 wrote:Ja też jestem.
Mi lekarz w 12dc wykrył pęcherzyk o 23mm A tempa poszła w górę praktycznie dopiero w 16dc. Lekarz mówił że w 12/13dc powinnam mieć owulke wiec sama dokładnie nie wiem kiedy pękł i kiedy była owulka. Dzisiaj w 20dc bylo widoczne na usg ciałko żółte.
A co do tsh to mi endo-gin mówił że nie tak duże znaczenie ma tsh jak ft4 ale co lekarz to inna opinia.Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

wszystkie plagi egipskie na Ciebie spadły??