Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No no ptasiek dobrze prawi. Głowa do góry cyc do przodu i będzie dobrzeTissaia wrote:Hej dziewczyny.
Wreszcie mam chwilę żeby napisać.
Jak widziałyscie na wykresie test negatywny, temp spadła i plamienie coraz intensywniejsze. Więc o kant dupy potloc można cały ten interes.
Tissaia lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
!Tissaia wrote:Hej dziewczyny.
Wreszcie mam chwilę żeby napisać.
Jak widziałyscie na wykresie test negatywny, temp spadła i plamienie coraz intensywniejsze. Więc o kant dupy potloc można cały ten interes.
jestem zła.Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Witajcie
wybaczcie ze tak długo to trwało ale musialam sie troche ogarnac bo cały czas nie wierze a tu wrzucam Wam link z moimi testami https://zapodaj.net/7e3e07601164f.jpg.html dziekuje za pomoc Anula 
Jutro mam wizyte u ginekologa moje objawy to sennosc ale taka meeeega ze po nocy wstawałam i czułam jakbym przespała godzinke no i w dzien przed testem bardzo bolała kosc ogonowa ale mialam tak zwykle przed @ wiec kolezanki w pracy sie smiały ze mam urojona i na bank znow dostane okres a tu prosze udało się
wychodzi na to ze to 5 tydzien chociaz według ovufriend 6 wiec nie wiem
troche sie stresuje bo naczytalam sie o wczesnch poronieniach pustych jajach itd wiec mam stracha przed jutrem ale bardzo sie oszczedzam i siedze w domku
Elunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWy w robocie a ja w łóżku zdycham. Jakieś choróbsko z urlopu przywiozłam. Zatoki zatkane na maksa, przedsmak ciąży mam bo mnie mdli od wczoraj, głowa boli a tu chatę jeszcze trzeba posprzątać i nie mam jak zwolnienia lekarskiego wziąć bo mam jutro mega ważną delegacje do Wiednia więc niestety ale nawet z gorączką muszę jechać...
Okrąglinek lubi tę wiadomość
-
jeszcze dodam że bolą piersi i zrobily sie pełne i takie ładne
i juz siusianie dokucza dzis w nocy wstawałam 3 razy, ogolnie wyczytalam ze jesli tst jest tak bardzo wyrazny to moze byc ciaza mnoga!!! ale moze tak u mnie ładnie wyszedł bo zrobiłam 33 dc? haha ale by były jaja!
-
nick nieaktualnyOkrąglinek wrote:Witajcie
wybaczcie ze tak długo to trwało ale musialam sie troche ogarnac bo cały czas nie wierze a tu wrzucam Wam link z moimi testami https://zapodaj.net/7e3e07601164f.jpg.html dziekuje za pomoc Anula 
Jutro mam wizyte u ginekologa moje objawy to sennosc ale taka meeeega ze po nocy wstawałam i czułam jakbym przespała godzinke no i w dzien przed testem bardzo bolała kosc ogonowa ale mialam tak zwykle przed @ wiec kolezanki w pracy sie smiały ze mam urojona i na bank znow dostane okres a tu prosze udało się
wychodzi na to ze to 5 tydzien chociaz według ovufriend 6 wiec nie wiem
troche sie stresuje bo naczytalam sie o wczesnch poronieniach pustych jajach itd wiec mam stracha przed jutrem ale bardzo sie oszczedzam i siedze w domku
Gratulacje!!!!
Okrąglinek lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

porażka