Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny....u mnie ok...zrobiłam dzis powtorke testu-juz nie bladzioch ale bardziej różowy, wiec mam nadzieje że dzisiejsza beta tez bedzie wieksza....
tempki nie badam od dwóch dni bo kiepsko spałam te dwie noce, wiec nie chciałam sie niepotrzebnie stresowac dziwnymi wynikami.....
nie plamie...ale zapodałam sobie 100mg luteiny 2x/dzien..
piersi troche bolą-ale bez szału, troche zmeczona jestem ale też bez przesady-wiec nieco martwią mnie te "małe" objawy....ale jestem nastawiona pozytywnie...trzymajcie kciuki...
Zołza:), Elunia, Nats, kozamonia, rozowyflaming lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
co do męża- to chyba faktycznie był w szoku...
na następny dzien przyjęłam taktyke-nie podejmuje tematu- wstałam jak gdyby nigdy nic -zabrałam sie za pierogi-mielismy zaplanowany dzien pierogów..
i sam zaczał wkońcu wypytywać itp...
interesuje się po co ide dzis na krew i takie tam..
ale generalnie pewnie uwierzy jak zobaczy na usg..
Elunia, WaldhauzerM, anna123, rozowyflaming lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
witaj w klubie, ja nie mam objawów prawie wcale i mówiąc szczerze mocno się niepokoję. chociaz tak naprawde nie mam powodów bo nie plamię, śluz mam w porządku i betę miałam super. tak to z nami kobietkami jest, rzygamy dalej niz widzimy- narzekamy, nie rzygamy w ogole- narzekamy podwójnieAllmita wrote:hej dziewczyny....u mnie ok...zrobiłam dzis powtorke testu-juz nie bladzioch ale bardziej różowy, wiec mam nadzieje że dzisiejsza beta tez bedzie wieksza....
tempki nie badam od dwóch dni bo kiepsko spałam te dwie noce, wiec nie chciałam sie niepotrzebnie stresowac dziwnymi wynikami.....
piersi troche bolą-ale bez szału, troche zmeczona jestem ale też bez przesady-wiec nieco martwią mnie te "małe" objawy....ale jestem nastawiona pozytywnie...trzymajcie kciuki...

mam nadzieje ze i u Ciebie i u mnie wszystko w najlepszym porządku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 11:45
Allmita lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Allmita wrote:hej dziewczyny....u mnie ok...zrobiłam dzis powtorke testu-juz nie bladzioch ale bardziej różowy, wiec mam nadzieje że dzisiejsza beta tez bedzie wieksza....
Trzymamy kochanie.. Nawet nie wiesz jak bardzo..
Jestem tyż przygotowana na świętowanie w razie co.. Znaczy się ogórki kiszone czekają jako zagrycha..
Allmita lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyU mnie pozytywną rzeczą w całej tej sytuacji jest to że faza lutealna z 12 dni wydluzyla się do 14. Plamienie jest nadal plamieniem. Brzuch nie boli typowo na @, ale jakoś dziwnie laskocze od środka. Ciul wie o co chodzi. Jedynie ta temperatura nie daje złudzeń..
Ja się boję że to znów może jakiś biochem był, test negatywny bo za niskie Hcg...
W Pl człowiek by poszedł do gina, usg, betę itp a tu w UK, żeby pójść prywatnie to się trzeba prosić ogólnego o skierowanie i cała ta procedura trwa wieki... Masakra
-
nick nieaktualny
-
Zołza, avatar boski
Tak szalona kobieta o duszy zakonnicy 
Flamingo, masz takie godne rady, że jak tylko przyszła do mnie @, wiem gdzie się zgłosić
Jakieś lody, zakupy i skok na bungee.
Elunia, jeszcze raz gratuluję
Przepiękny dajmomt. Twoja dłoń jest teraz rich

Okragilnek, gratuluję i to podwójnie po tak długich staraniach
WaldhauzerM, Elunia, rozowyflaming lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Zołza, avatar boski
Tak szalona kobieta o duszy zakonnicy 
Flamingo, masz takie godne rady, że jak tylko przyszła do mnie @, wiem gdzie się zgłosić
Jakieś lody, zakupy i skok na bungee.
Elunia, jeszcze raz gratuluję
Przepiękny dajmomt. Twoja dłoń jest teraz rich

Okragilnek, gratuluję i to podwójnie po tak długich staraniach

Kłaniam się nisko.. i chyle - to to co mam na głowie :p
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH