Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miałam to samo uczucie... że coś ze mnie leciAllmita wrote:oszaleje do czasu tych wyników,poprosilam tez żeby były na dzis wiec odbiore je za jakies 2-3 godziny.....
dziewczyny zagroszkowane serduchowałyście przed wizyta u gina? bo ja sie wczoraj obawiałam-ale w końcu uległam..
- bałam się jak dziewica, hehe-ale mysle jak teraz bede sie bać to co bedzie póxniej...
rano wystraszyłam się na maksa bo cos zaczeło ze mnie cieknąć- szybko paluszek sprawdzuszek a to na sczeście armia w odwrocie..
ale generalnie cały czas mam uczucie jakby cos ze mnie ciekło...
Lekarz stwierdził, ze nie mam się tym martwić, bo nic ze mnie nie leci poza śluzem kremowym.
Allmita lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Caro wrote:Waldi, jak się czujesz w ogóle? Czytałam o Twoich wybitnych smaczkach
No nieźle 
A dzięki.. Żyję kochana.. Po za zawalonym nosem i gardłem ok..
Co do smaczków.. He he..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 13:18
Caro lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Zołzolek.. Teraz to pasujesz do księdzowatego he he.. Ale spoko.. Kiedyś męża wzięłam na Święto Młodzieży.. Grał ze mną w kabarecie.. Grał franciszkanina.. Cały w habicie.. He he..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyJakiś czas temu zostaliśmy zaproszeni na impreze przebierana... padł wybór na zakonnice i biskupa

Był konkurs żeby sie zaprezentować...
No to Kasia hop do DJ " Puść Pan ONA TAŃCZY DLA MNIE ! "
Zaczyna się piosenka.. mąż stoi zdezorientowany na środku sali... a ja wyskakuje z parasolka jak w deszczowej piosence :p
Tańce ocierance... finał był taki że mąż z parasolem a ja u niebo pod sukienką
Nie wygrali my... ale zasiali zgorszenie wśród widowni :p
Allmita, WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Jakiś czas temu zostaliśmy zaproszeni na impreze przebierana... padł wybór na zakonnice i biskupa

Zaczyna się piosenka.. mąż stoi zdezorientowany na środku sali... a ja wyskakuje z parasolka jak w deszczowej piosence :p
chciałabym to zobaczyć...
i miny tych ludzi..
rozowyflaming lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Zołza:) wrote:Jakiś czas temu zostaliśmy zaproszeni na impreze przebierana... padł wybór na zakonnice i biskupa

Hu hu hu.. Było ciepcio he he.. Podpinam się pod Allmite.. Chciałabym to zobaczyć..
rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z resztą.. Moja Tesciowa sama nie lepsza.. Ona jest pracownik socjalny ale u niej w pracy taki rytuał że jak któraś się hajta albo którejś dzieć się hajta to cały ośrodek pomocy się zaprasza na ślub i poprawiny.. I one zawsze się przebierają i robią kabaret.. U nas te wariatki też były..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Moja pod publiczkę by się uśmiechała.. śmiała w nieboglosy... a w domu grobowa mina...

Uwielbiam jej dawać powody do tej miny hyhyhyhy
No no.. Rozumiem se se se..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH