Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Powiedz mi Almita Ty po stosunku leżałaś z nogami pupą w górze czy nie ? W ktorym cyklu Ci się udało? ?
nie bardzo...
tak naprawde leżałam trochę po, ale nie z nogami w górze..
wogóle wtedy co obstawiam że "pykło"-w dzien podania pregnylu to przyjęliśmy tak dziwna pozycje, że myślałam ze wszystko wyleciało..
- nawet wtedy Wam się tu żaliłam..wtedy dałam przed toche tego żelu conceive...a dwa nastepne dni juz na oralu sie zaczynały-i zelu już nie używałam..
acha 4 cykl starań
zrobiłam sobie suwaczek-juz chyba mi wolno, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 18:04
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita.. Ach Sory że dopiero ale gratuluję... Kurka no nie wierzę..
A pamiętasz kochanie ten post kiedy to miałaś już wszystkiego dosyć i badań i w ogóle?? Kochana..
Cieszę się razem z Tobą.. I dziękuję za razem.. Piękny prezent dla mnie w dniu dzisiejszym
Allmita lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co zaglądam, to Zołza ma inną gębę :d hahahaha

Allmitka kochana, wielkie gratulacje i wielkie zazdro!!!!
U mnie dopiero 9 dc, a jak mi teraz wylazł śluz płodny, to aż dumałam nad nim 10 min w lazience, naciągając go jak gumę i oglądając.... Możliwe, że już mi sie dni płodne zaczynają?
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
MożliweKasia1987 wrote:Co zaglądam, to Zołza ma inną gębę :d hahahaha

Allmitka kochana, wielkie gratulacje i wielkie zazdro!!!!
U mnie dopiero 9 dc, a jak mi teraz wylazł śluz płodny, to aż dumałam nad nim 10 min w lazience, naciągając go jak gumę i oglądając.... Możliwe, że już mi sie dni płodne zaczynają?
Sikaj na testa owulkowego
3500 g 54 cm
-
No to lipkaKasia1987 wrote:Dopiero jutro zacznę sikacze - nie mam na chacie. Zostaly w pracy

Powinnaś mieć w domu chociaż 1 awaryjny
Ja ostatnio ciągle mojego chłopa mecze,żeby kreski porownywal. Ostatnio już się wkurzyl i powiedział, ze on się na tym nie zna
3500 g 54 cm
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH