Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobietki moje od rana

Allmita ale się cieszę
grosiu zadomowil się na dobre;)
A ja tak znowu tylko od rana bo zaraz praca:(
Wczoraj odebrałam wyniki męża i odechcialo mi się wszystkiego... długa przeprawa przed nami... ja z problemami, on też więc wesoło, wesoło... ehh
A właśnie zna się któraś na "meskich" wynikach ???
Allmita lubi tę wiadomość

-
Dzieeńdobry bardzo.. Ja też całe życie bez kawy i żyje he he..
Kurwa mam problem.. Zajebisty problem.. Mój problem nazywa się prawy jajnik.. Od wczorajszego wieczoru boli aż chuczy.. Śniło mi się nawet że zwijam się w bólu.. Budzę się a to nie sen.. Zajebiście.. Na tym jajniku mam torbiel o średnicy ponad 3 cm.. I se tak boli..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyDo lekarza marsz!WaldhauzerM wrote:Dzieeńdobry bardzo.. Ja też całe życie bez kawy i żyje he he..
Kurwa mam problem.. Zajebisty problem.. Mój problem nazywa się prawy jajnik.. Od wczorajszego wieczoru boli aż chuczy.. Śniło mi się nawet że zwijam się w bólu.. Budzę się a to nie sen.. Zajebiście.. Na tym jajniku mam torbiel o średnicy ponad 3 cm.. I se tak boli.. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Mnie od rana zaatakowała nie dobra i głupia@ Eh ja ja jej nie lubie a wręcz nie cierpię :-p a kysz a kysz porozabiaj sobie troche i uciekaj i już nie wracaj potem przez najbliższe 9miesięcy
No nic dziewczyny trza dac na luz i psychicznie odpocząć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 08:33
-
Zołza:) wrote:Do lekarza marsz!
Zołzolek.. Ale lekarz wie.. Po to biorę Luttagen i minimalnie ale się zmniejsza.. Wczoraj wieczorem porównałam usg z poniedziałku z tym 2 tygodnie temu i zmniejsza się.. Minimalnie ale się zmniejsza.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
A pacząc z innej strony.. Co innego też jakbym miała wszystko normalnie w sensie schylac się pracować u męża czy cus.. To wtedy doopa byłaby.. Ale że lekarz nakazał opierdaling to dam se radę.. Jak mnie łapnie nie muszę niczego rzucać czy cus.. Wiecie o co kaman..
No a dziś po południu jadę ze znajomą pielic.. To znaczy ona pieli ja dotrzymuję towarzystwa.. Nie chce samej zostawiać..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
weźcie mnie walnijcie w glowę-ale tak porządnie...
po ch..a ja mierzyłam dzis ta tempke...zmierzyłam sobie rano-ale tzw mój II pomiar-bo o 8...no i mam 36,9 co dla mnie jest T całkiem normalna żaden tam wzrost czy coś....i bety przyrost ładny-wczoraj bylam cała happy a dzis sie troche zdołowałam...
wczoraj juz powiedziałam siostrze, na wekend mielismy powiedziec rodzicom-bo i tak jedziemy do nich...maż się juz bardzo nakręcił- tak ten sam, który na poczatku nieciekawie zareagował..
- prosze o solidnego kopa w dupe, juz schowalam termometr w czelusci, ale niesmak pozostał....
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH