Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewuszki, nadrobiłam Was w końcu!

Tissaia przykro mi na maxa... Buuu tak- ten interes jest do dupy, o kant dupy i w ogóle dooopa...
Zołza- hahaha fajny avatar
dobre 
Elunia- gratuluję! Śliczny pierścionek i w ogole fajna majówka za Tobą.
U mnie z humorem jak w kalejdoskopie. W piątek o 16 mam usg i pokażę ginowej wyniki, szkoda, że to nie moja stała ginekolog (moja ma urlop..), ale trudno.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Gratulacje,superOkrąglinek wrote:Witajcie
wybaczcie ze tak długo to trwało ale musialam sie troche ogarnac bo cały czas nie wierze a tu wrzucam Wam link z moimi testami https://zapodaj.net/7e3e07601164f.jpg.html dziekuje za pomoc Anula 
Jutro mam wizyte u ginekologa moje objawy to sennosc ale taka meeeega ze po nocy wstawałam i czułam jakbym przespała godzinke no i w dzien przed testem bardzo bolała kosc ogonowa ale mialam tak zwykle przed @ wiec kolezanki w pracy sie smiały ze mam urojona i na bank znow dostane okres a tu prosze udało się
wychodzi na to ze to 5 tydzien chociaz według ovufriend 6 wiec nie wiem
troche sie stresuje bo naczytalam sie o wczesnch poronieniach pustych jajach itd wiec mam stracha przed jutrem ale bardzo sie oszczedzam i siedze w domku

Okrąglinek lubi tę wiadomość
-
Tak dwaszuflada wrote:naprawdę aż dwa lata się staraliście? w takim razie gratuluję podwójnie
a dopiero miesiac temu wykryto u mojego M chora tarczyce i po miesiacu brania lekow zaskoczyłam bo wczesniej nasienie bylo slabe a teraz chyba pomogly leki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Okrąglinek.. Tym bardziej gratuluję.. Oby było wszystko ok.. Tego Ci życzę.
Tissaia.. Kurka.. Nic nie powiem.. Obraziłam się na Twoją @ za to że przylazła.. Ale myślę że można to naprawić..
A ja.. Doope ruszyłam do sklepu.. Wiedziałam że to się dla mnie źle skończy i się nie pomyliłam.. Gile z nosa gardło boli kaszel.. Ale nie.. Bo pańcia se loda musiała kupić.. A tam.. Raz się żyje.. Dzidzia chce i dzidzia ma.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Zołza:) wrote:Dziś po pracy kierunek Rossmann... Boże spraw bym kupiła tylko test owu :p a nie milion kosmetyków

No teraz takie promocje.. A ja nie mam siły stać i wybierać.. Cóż zaczekam na następny raz..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Dzięki Kim. Z tego co wiem to Caro coś pisała że działać bedzie teraz w strone badań nasienia jeśli czytasz tu nas. To moglabys podpowiedzieć gdzie bedziecie badać i wgl co i jak ?

Hej! Jestem w krzakach
No ogólnie ja będę jechać za trzy tygodnie na badanie do kliniki w Poznaniu - InviMed. Robimy rozszerzone badanie, które nam tam polecili i koszt to 175zł. Wyniki po 4 dniach. Jest specjalne pomieszczenie do którego można wejść razem
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
No i taka pierdola i 2 lata aby ktoś się domyslil o co kaman. Ja tego nie rozumiem. Cieszę się bardzo że zaskoczylasOkrąglinek wrote:Bardzo Wam dziekuje dziewczynki dwa lata na to czekałam

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Zołza:) wrote:Max 1 min w tych brylach dałam radę usiedzieć

No nie dziwota..
Moja ciotka w takich śmigała.. Mój brat był wtedy w Tosia wieku.. Jeżusiu..jakiż płacz był jak tylko wlazła..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH