X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem niewidzialna.. znowu :) ok :)

• szuflada Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu niewidzialna?

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szumidełko.. Nie skomentuje wypowiedzi tego lekarza.. W każdym razie wiedz że drugi raz chyba bym nie poszła do niego..

Szumidełko lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szumidełko wrote:
    A jeszcze mam rozkminę - bo zawsze miałam dużo płodnego śluzu a w ostatnim cyklu - tym ciążowym - ani grama. Sucho, może trochę wilgotno jednego dnia. No i teraz w tym cyklu mam tak samo. Powinnam mieć już płodne dni a tu lipa - spodziewałam się, że coś mi się poprzesuwa teraz ale i tak mnie to wkurza ;/

nie powinno Ci sie nic poprzesuwac- wrecz odwrotnie naprawić po biochemie...:) Szumidełko przypomnij mi Ty robilas bete ostatnio? chyba że nie chcesz do tego wracac to wogole nie reaguj na pytanie....

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • Szumidełko Koleżanka

Wysłany: 5 maja 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    nie powinno Ci sie nic poprzesuwac- wrecz odwrotnie naprawić po biochemie...:) Szumidełko przypomnij mi Ty robilas bete ostatnio? chyba że nie chcesz do tego wracac to wogole nie reaguj na pytanie....

Ja betę miałam 25 w dniu kiedy zaczęłam krwawić, po dwóch dniach miałam 7. Więc się Allmita ciesz, bo Twoja jest w niebo wysoka :D

Do tego lekarza już nie wrócę, to fakt. Burak jeden :P

50ab7ab902d71d0326eb7d1b5793ec8e.png

27 lat
    1 cykl starań
    04.2016 - pierwsza ciąża - wpadeczka i od razu biochem!
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szumidełko wrote:

Do tego lekarza już nie wrócę, to fakt. Burak jeden :P

no fakt-uzyc słowa "skrobanka": jakiś gbur totalny...
    ja chciałam się dzis zapisac na nfz- mialoam taki plan porobic sobie badania na nfz a potem wrócic do mojej ginki, która i tak narazie ma urlop.;)
    ale chytry plan sie nie udal, bo terminy na czerwiec dopiero...
    wiec musze sie zapisac prywatnie na za jakieś 2 tyg..

• Szumidełko Koleżanka

Wysłany: 5 maja 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 2 tygodnie to tak akurat na usg i słuchanie serduszka będzie :)

Allmita lubi tę wiadomość

50ab7ab902d71d0326eb7d1b5793ec8e.png

27 lat
    1 cykl starań
    04.2016 - pierwsza ciąża - wpadeczka i od razu biochem!
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No fakt pula badan na poczatku ciazy jest ogromna. Ja sie ostatnio o tym przekonalam jak mialam chyba z 10 badan. Myslalam ze juz bede musiala karte wyjmowac ze pieniedzy braknie w gotowce.

j36regz209hdv9cb.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteie sie jakie wyniki bo tam bylo na hiv rozyczke toksoplazme itd ale poznam je jutro przy wizycie

j36regz209hdv9cb.png
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna123 wrote:
    No fakt pula badan na poczatku ciazy jest ogromna. Ja sie ostatnio o tym przekonalam jak mialam chyba z 10 badan. Myslalam ze juz bede musiala karte wyjmowac ze pieniedzy braknie w gotowce.

no dlatego chcialam pokombinować...no ale jak mam czekac do czerwca to ja dziekuje...zapisałam sie na 19ego maja(dopiero wtedy moja ginka jest)-do tej pory chyba umre...;) a le z drugiej strony moze jak pójde wtedy to bedzie juz cos wiecej widac...

Anna wyniki na pewno beda ok..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 16:29

• anna123 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze tak bo chyba by juz dzwonili jakby jakies wyniki byly zle chociaz mialam troszke ostatnio bialka w moczu a przez tel powiedzieli ze wyniki dobre .

Allmita lubi tę wiadomość

j36regz209hdv9cb.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos sie chyba zepsulo albo nikogo tu nie ma

j36regz209hdv9cb.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem:)

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nagle tak wszyscy przestali pisac. Chyba przez burze bo u mnie byla.

j36regz209hdv9cb.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie słonecznie ale byłam na procesji w.moim miescie. Konie owce itd. Fajne widowisko :)

3jgxflw1867zd36k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny wzięłam się w garść stwierdziłam że łzy i złość w niczym mi nie pomagą.
    Pogadałam z mamą ktora podniosła mnie na duchu.Potem z babcią ktora też duzo wsparła a na kooniec z moim ukochanym który przytulił pocałował i powiedział (trudno to nie ten cykl był nam pisanym, wkoncu się kochanie uda musi ) wszyscy a nawet wy poradziłyście bym się tak nie spinała tylko dała na luz. Po na myśle stwierdziłam że tak też zrobie. WKONCU SIĘ UDA KJak nie teraz to kiedys napewno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 19:44

nick nieaktualny, Kim87, Allmita lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Ja dziewczyny wzięłam się w garść stwierdziłam że łzy i złość w niczym mi nie pomagą.
    Pogadałam z mamą ktora podniosła mnie na duchu.Potem z babcią ktora też duzo wsparła a na kooniec z moim ukochanym który przytulił pocałował i powiedział (trudno to nie ten cykl był nam pisanym, wkoncu się kochanie uda musi ) wszyscy a nawet wy poradziłyście bym się tak nie spinała tylko dała na luz. Po na myśle stwierdziłam że tak też zrobie. WKONCU SIĘ UDA KJak nie teraz to kiedys napewno :)

Brawo Ty! :) Uda się uda! Nam wszystkim ! :)

Szumidełko lubi tę wiadomość

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Jasne że się uda ;) tak trzymaj

3jgxflw1867zd36k.png
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna123 wrote:
    Marteie sie jakie wyniki bo tam bylo na hiv rozyczke toksoplazme itd ale poznam je jutro przy wizycie
    Ania nie przestrasz się jak jedne z przeciwciał toxoplazmozy albo różyczki wyjdą dodatnie bo to będzie znaczyło że albo chorowalas kiedyś albo byłaś szczepiona :p mi wyszły jedne z różyczki dodatnie i bylam przerażona hehe są igg i igm,nie pamiętam tylko które są które

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja.. Po ciężkim dniu.. Ale spoko.. Jutro będzie lepiej..

Kasia1987 lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
‹‹ 1674 1675 1676 1677 1678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ