Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry,
Ja ostatnio mniej aktywna. To dlatego ze im mniej mysle o staraniu tym lepiej. Bardzo latwo wpadam ostatnio w smutek i melancholie. Dzis snila mi sie wizyta u gina gdzie powiedzial mi ze nie mam juz zadnych jajeczek. To bylo okropne, myslalam co ja mam zrobic...no i tak. 11 dc, o 16 myslcie o mnie bo bedzie usg.
Buziaki
Zołza:) lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Kasia jak tak się śni to na pewno tak nie będzieKasia1987 wrote:Dzien dobry,
Ja ostatnio mniej aktywna. To dlatego ze im mniej mysle o staraniu tym lepiej. Bardzo latwo wpadam ostatnio w smutek i melancholie. Dzis snila mi sie wizyta u gina gdzie powiedzial mi ze nie mam juz zadnych jajeczek. To bylo okropne, myslalam co ja mam zrobic...no i tak. 11 dc, o 16 myslcie o mnie bo bedzie usg.
Buziaki
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
Nie smutaj sie póki nie ma ciotki jest nadziejaCzikosz wrote:Dzień dobry, u mnie smuteczek, albowiem temperatura poleciała w dół.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 07:45

-
nick nieaktualnyPrzy takim spadku to prawie pewne, a poza tym czuję, że ona się zbliża.
W następnym cyklu będę testowała testami owulacyjnymi! To dla mnie coś nowego.
Zaczyna się robić je w 11 dniu cyklu o podobnej porze codziennie? Tylko jaką porę wybrać? Nie jest tu nic w ulotce napisane na ten temat. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzikosz wrote:Przy takim spadku to prawie pewne, a poza tym czuję, że ona się zbliża.
Zaczyna się robić je w 11 dniu cyklu o podobnej porze codziennie? Tylko jaką porę wybrać? Nie jest tu nic w ulotce napisane na ten temat.
Hej :*
Ja tam testuje ( testami z allegro ) zaraz po @. A jak już jakieś cienie 2 kreski widze to przesiadam sie na testy Rossmannowskie ( bardziej wiarygodne, choć te z allegro dziewczyny też chwalą )
Niby najlepiej testować miedzy 10 a 12 albo 16 a 18. Ja testuje 10-11 ew ok.17
-
Wiesz ja robię owulacyjne ale zaczynam.od dnia kiedy nie plamie i jadę do miesiączki. Chcę zobaczyć jak.mi się.cykl układa zresztą owulka może wystąpić w różnych dniach.Sikam wieczorem.okolo 22 po 2 h bez picia czegokolwiek.Czikosz wrote:Przy takim spadku to prawie pewne, a poza tym czuję, że ona się zbliża.
Zaczyna się robić je w 11 dniu cyklu o podobnej porze codziennie? Tylko jaką porę wybrać? Nie jest tu nic w ulotce napisane na ten temat.

-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Dzien dobry,
Buziaki
Trzymam trzymam !
-
nick nieaktualnyO dziękuję!

Znając życie będę siusiać na to od 10 dnia cyklu około godziny 10.00 do 17 dnia cyklu.
Biorąc pod uwagę fakt, że moje cykle są dość regularne, to chyba owulacji nie przegapię.
W ulotce jest napisane, że pasek ma być równy kolorem z tym kontrolnym, albo mocniejszy, czyli te jaśniejsze to oznaczają, że owulacja jest w fazie rozwojowej? -
W 90% prawda ale to zależy też od tego ile pilas w ciągu dnia i od czułości testu. Ja nigdy nie osiagnelam koloru paska kontrolnego. Zawsze był jaśniejszyCzikosz wrote:O dziękuję!

Znając życie będę siusiać na to od 10 dnia cyklu około godziny 10.00 do 17 dnia cyklu.
Biorąc pod uwagę fakt, że moje cykle są dość regularne, to chyba owulacji nie przegapię.
W ulotce jest napisane, że pasek ma być równy kolorem z tym kontrolnym, albo mocniejszy, czyli te jaśniejsze to oznaczają, że owulacja jest w fazie rozwojowej?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.. Normalnie siły nie mam wstać.. Zmęczona jestem.. A nic wczoraj nie robiłam..
A wiecie że jak rano wstaje to boli mnie nadgardle?? W sensie jak jest podniebienie i na samym końcu jak wisi taki język na środku to nad nim.. Aż tak zawalonego nosa nie mam a boli tam jak ślinę przełykam i głos dalej zmieniony.. Mimo antybiotyku..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH