Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry w tymże pięknym dzionku!
Nowy cykl, nowe szanse i nadzieje!
Czas na zabawę wraz z testami owulacyjnymi. Zobaczę, czy uda mi się z nimi osiągnąć coś więcej. Możliwe, że będę wiedziała dokładniej, kiedy wystąpi u mnie owulacja.
Swoją drogą powiedzcie mi jedną rzecz, do momentu kilku godzin przed owulacją testy będą wychodziły pozytywne, a co po owulacji? Będą ewidentnie negatywne, czy będzie lekka kreska? -
To zależy. Kreska wychodzi poz do 12-36 h przed owulką. Potem albo zanika.albo słabnie. Zauważysz na pewnoCzikosz wrote:Dzień dobry w tymże pięknym dzionku!
Nowy cykl, nowe szanse i nadzieje!
Czas na zabawę wraz z testami owulacyjnymi. Zobaczę, czy uda mi się z nimi osiągnąć coś więcej. Możliwe, że będę wiedziała dokładniej, kiedy wystąpi u mnie owulacja.
Swoją drogą powiedzcie mi jedną rzecz, do momentu kilku godzin przed owulacją testy będą wychodziły pozytywne, a co po owulacji? Będą ewidentnie negatywne, czy będzie lekka kreska?
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Witam..
Miałam dziś iść do ogólnego.. Tymczasem dzisiaj wchodząc w 9 tydzień szykuję się do szpitala.. Zaczęłam plamic..
Proszę.. Darujcie sobie pocieszenie.. To jeszcze pogorszy sprawę.. Wystarczająco jestem zesrana..
Chciałam tylko żebyście wiedziały..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
To ja trzymam kciuki aby jednak wszystko było ok.daj znać Waldi jak tam. Trzymaj się cieplutko :-*WaldhauzerM wrote:Witam..
Miałam dziś iść do ogólnego.. Tymczasem dzisiaj wchodząc w 9 tydzień szykuję się do szpitala.. Zaczęłam plamic..
Proszę.. Darujcie sobie pocieszenie.. To jeszcze pogorszy sprawę.. Wystarczająco jestem zesrana..
Chciałam tylko żebyście wiedziały..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Witam..
Chciałam tylko żebyście wiedziały..
Trzymam mocno kciuki Kochana :* !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam to samo, co chwile mi nie działa

Zołza- ja już sikałam (nie umiałam wytrzymać
) i mam negatyw. Ani cienia. Wolę to, niż blada kreska przez 10 dni, jak ostatnio w sumie... A jak u Ciebie? Czyli u mnie skok raczej z tej infekcji- mam taką wielką kluchę na gardle fuj..
Ale mam dziś 14 dc, więc do mojej standardowej owu jeszcze chwila (17-18 dc).
Waldi- trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I daj nam znać. Bardzo mocno trzymam kciuki, pomodlę się też za Was.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Mam to samo, co chwile mi nie działa

Zołza- ja już sikałam (nie umiałam wytrzymać
) i mam negatyw. Ani cienia. Wolę to, niż blada kreska przez 10 dni, jak ostatnio w sumie... A jak u Ciebie? Czyli u mnie skok raczej z tej infekcji- mam taką wielką kluchę na gardle fuj..
Ale mam dziś 14 dc, więc do mojej standardowej owu jeszcze chwila (17-18 dc).
Waldi- trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I daj nam znać. Bardzo mocno trzymam kciuki, pomodlę się też za Was.
Zaraz ide sikac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza jak.dla mnie za jakieś dwa dni będziesz miała owulkę. Tak z wykresu wygląda. Serduszkuj i tyle.Zołza:) wrote:No to chyba po owulce jestem. Bo ani widu drugiej krechy. Nawet cienia
Ja w tym cyklu nie miałam prawdziwego poz testu owu aż do przedwczoraj. Wypadek przy pracy mi się wydaje. A objawy na owu miałam w okolicy 13-15dcMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Plamienia mogą się zdarzyc ale nie wolno ich lekceważyc lepiej być nadgorliwym.Czikosz wrote:Myślałam, że w ciąży plamienia mogą się zdarzać.
To jest bardzo poważne?
Trzymaj się, a jak Cię lekarz źle potraktuje, to go kopnij w jaja (konowałom się należy)!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 10:20

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH