Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Bardzo chce do Was dołączyć. Mamy córkę 5 letnią i 8 cykl staramy się o ciąże i nic
z pierwszą ciążą zaszłam w pierwszym cyklu a teraz taka sytuacja 
Lekarz twierdzi że ze mną wszystko ok. Zastanawiam sie nad tym, czy mąż powinien się przebadać. Czy w ciągu 5 lat mógł tak bardzo spaść poziom nasienia, ze teraz nie mogę zajść?
Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość
26 lat
8 cykl starań -
Hej może więc warto się przebadac. Wystarczy że będzie miał problemy z tarczyca i już jakość nasienia spadaKlaudia1990 wrote:Witam
Bardzo chce do Was dołączyć. Mamy córkę 5 letnią i 8 cykl staramy się o ciąże i nic
z pierwszą ciążą zaszłam w pierwszym cyklu a teraz taka sytuacja 
Lekarz twierdzi że ze mną wszystko ok. Zastanawiam sie nad tym, czy mąż powinien się przebadać. Czy w ciągu 5 lat mógł tak bardzo spaść poziom nasienia, ze teraz nie mogę zajść?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 21:29
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
O kurde Zolza mega spadek u Ciebie!
Generalnie spadek moze zwiastowac owu - ja mam zawsze lekki dol a potem skok na owu ale nie wiem czy az taki spadek jest ok... Bardzo niska ta Twoja temp. Zdarzaly Ci sie juz takie?
Ja tez mam zgryzke bo czekam na owu a wczoraj wieczorem pojawila mi sie kula na gardle. Dzis rano rozkrecila sie z tego juz taka dosc infekcja gardla i wzrosla mi temp o 0,2 st. W ostatnich dniach nie robilam testow owu wiec nie wiem, sluz plodny mialam i mam ale sadze ze to za wczesnie na owu. I ze to gardlo jest powodem wyzszej temp. Poprzednie skoki temp u mnie to 17,18 a nawet 22 dc a dzis mam 14ty....33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
Cześć kobietki
ja ciągle tylko z doskoku, ale podczytuje
bo bardzo łatwo się was nadrabia, tak tu spokojnie 
Kim to bardzo ładnie wygląda u Ciebie, czekamy na rozwój wydarzeń
A u mnie jakieś ewenementy. Wczoraj test owu przedpoludniem pozytywny, wieczorem negatywny. Wcześniej nie robiłam więc nie wiem. Ale nie gra mi tu nic
dzisiaj monit więc zobaczę co w trawie piszczy. A co do wiesiołka to powiem wam ze u mnie jak narazie nie działa, nawet jakoś mniej tego śluzu...
Kim87 lubi tę wiadomość

-
nikola2877 wrote:Kasia a jak tam u Ciebie?

Czekam na owulacje - po 10 bede test robila.
Dzis skoczyla mi temp ale sadze ze to z powodu chorego gardla niestety.
Tak czy siak wieczorem sie pokochamy z mezem zeby nic nie przegapic.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Kasia1987 wrote:Czekam na owulacje - po 10 bede test robila.
Dzis skoczyla mi temp ale sadze ze to z powodu chorego gardla niestety.
Tak czy siak wieczorem sie pokochamy z mezem zeby nic nie przegapic.
Działaj działaj!
Mi dziś też podskoczyła. Niby o 0,1 ale lepszy skok niż spadek.
Nie wiem kiedy testować. Detektor pozytywnego testu w programie pokazuje mi 35% ale to chyba za malo..
Co myślicie? -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH