Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A to fajnie
Też chcę, żeby mój 5 cykl okazał się dla nas szczęśliwy.
O 16 dzwonię do gina umówić się na usg na ten tydzień... Już bym chciała wiedzieć co i jak...
Kim87 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Jak tam u Was poniedzialek ? ja mialam masakryczna niedziele. Caly dzien bol glowy potworny w polowie dnia wzielam paracetamol o bol troche sie zmniejszyl a noc nadal bolaca. Myslalam ze zaczne bic glowa o sciane i ciagle chodzenie do wc na siku. Nie wiem czy to nie przez antybiotyk na pecherz
-
Mnie głowa boli codziennie od 7 dni. Ponoć to przez hormony. A masz mdłości, czy Ci przeszły?anna123 wrote:Jak tam u Was poniedzialek ? ja mialam masakryczna niedziele. Caly dzien bol glowy potworny w polowie dnia wzielam paracetamol o bol troche sie zmniejszyl a noc nadal bolaca. Myslalam ze zaczne bic glowa o sciane i ciagle chodzenie do wc na siku. Nie wiem czy to nie przez antybiotyk na pecherz

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
"Bóle głowy to problem dotyczący większości ciężarnych. Większość kobiet w pierwszym trymestrze ciąży skarży się na bóle głowy, które zwykle mijają w drugim trymestrze.anna123 wrote:Przeszkadzaja mi jeszcze nie ktore zapachy ale juz jest lepiej a glowa mnie prawie nigdy nie boli. Watpie ze to przez ciaze.
Bóle pojawiające się na początku ciąży mogą wiązać się ze zmianami hormonalnymi. Zwiększona produkcja estrogenów i progesteronu, powoduje zatrzymywanie wody w tkankach. Powstają wówczas niezauważalne obrzęki, które obejmują też tkankę mózgową, a znajdujące się tam receptory nerwowe reagują bólem na zwiększony ucisk. Na szczęście nie jest to niebezpieczne ani dla kobiety, ani dla dziecka."

-
dzień dobry laseczki. kochane zagorszkowane, mam do Was pytanie. czy pobolewa Was jeszcze podbrzusze, ew. nadcipie?
bo mnie czasem tak. mało tego, często łapie mnie dość bolesny, ale do wytrzymania skurcz tam. czy to bardzo źle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 12:25
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
podzielę się z Wami jeszcze jedną moją obawą. a mianowicie nastawieniem moich bliskich...ja siedzę cicho, czekam chociażby do wizyty u lekarza żeby powiedzieć mamie i ogólnie całej rodzinie. oprócz kilku najbliższych przyjaciółek nie wie nikt. za to ze strony mojego męża wie już cała rodzina! wszystkie ciotki i wujkowie też, teściowa nawet już wózki w sklepach ogląda. i co ja mam zrobić? chyba pozostało mi się trzymac kciuki, żeby wszystko było w porządku...Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
Witam...
Mam 2 wiadomości..dobrą i złą.. Dobra to taka że jest tętno więc niby ok..ale to niby to znaczy ze na tak wczesnym etapie nic sie nie da przewidzieć..
Zła to taka że mam zapalenie oskrzeli i już zaczeli mnie faszerować...
Tak więc pozdrawiam ze szpitala..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Waldi to dbajcie o siebie. A lekarz wyjaśnil ci czy od czego te plamienia?WaldhauzerM wrote:Witam...
Mam 2 wiadomości..dobrą i złą.. Dobra to taka że jest tętno więc niby ok..ale to niby to znaczy ze na tak wczesnym etapie nic sie nie da przewidzieć..
Zła to taka że mam zapalenie oskrzeli i już zaczeli mnie faszerować...
Tak więc pozdrawiam ze szpitala..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 12:43
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH