Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nie martw się na zapas kochana, jest tętno więc jest ok.WaldhauzerM wrote:Witam...
Mam 2 wiadomości..dobrą i złą.. Dobra to taka że jest tętno więc niby ok..ale to niby to znaczy ze na tak wczesnym etapie nic sie nie da przewidzieć..
Zła to taka że mam zapalenie oskrzeli i już zaczeli mnie faszerować...
Tak więc pozdrawiam ze szpitala..
a z tym szpitalem to przenośnia, w sensie z domu masz szpital czy naprawdę jesteś w szpitalu?
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:nie martw się na zapas kochana, jest tętno więc jest ok.
a z tym szpitalem to przenośnia, w sensie z domu masz szpital czy naprawdę jesteś w szpitalu?
Jestem w szpitalu bo zaczełam plamić31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej Dziewczyny,
Trochę mnie nie było
I jak tam wchodzę na forum i widzę, że pięknie rosnące suwaczki to aż mu się buzia uśmiecha
Fajnie macie zagroszkowane
Hehe. Ja właśnie czekam na owu.
Malinowa, gratuluję tak po cichu, a ofc będę to robić po becie
Waldi!!! Co tam u Ciebie się dzieje?? Jej, masz zapalenie oskrzeli?!! Kurde to co to za lekarz Cie poradził, że nie rozpoznał.. Kurczę, kuruj się Kochana, kuruj
I zaczęłaś plamic? Może to tak organizm zmęczony już chorobą.. Dobrze, że jesteś w szpitalu. Niech tam się Tobą porządnie zajmą!!
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
no to dobrze, że jesteś w szpitalu. tu się Tobą zajmą jak należy. nikt nie będzie kazał Ci wstawać z łóżka i nikt nie będzie Cię męczył. nie wiem jak w ostatnich dniach, ale niedawno jeszcze mówiłaś, żę wszyscy czegoś od Ciebie chcą i nie pozwalają wypoczywać. może Twój stan otworzy im oczy??WaldhauzerM wrote:Jestem w szpitalu bo zaczełam plamić
trzymaj się kochana i mam nadzieję, że ten szpital wyjdzie na dobre Tobie i maluszkowi. a nawet jestem tego pewna.Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nie Ty pierwsza i nie ostatnia chorujesz w ciąży, spokojnieWaldhauzerM wrote:Spokojnire..jestem dobrej myśli..
Ale z tymi oskrzelami jest bardzo źle..
w szpitalu wiedzą co robić i zajmą się Tobą jak księżniczką, przejdzie Ci ja ręką odjął, zobaczysz
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Leżę grzecznie ..humor dopisuje..jestem sama na sali..bo z rsacji infekcji jestem na innej sali...Zołza:) wrote:Dowcipna :p
Ty tam lez i odpoczywaj !
Allmita lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH