Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szuflada wrote:ja mam za tydzień. nie wiecie moze jak sprawa się ma z ginem na nfz? czy to obejmuje rowniez usg? umawiając się na wizyte nie powiedziałam, że jestem w ciąży
myślę że jak najbardziej powinni Ci zrobic....ja dzis spróbuje iśc do gina na nfz....wiem że to jeszcze wczesnie, ale cos TAM mnie swędzi poza tym ta luteine biorę....pewnie nic jeszcze nie bedzie widać-wiec sie zestresuje-no ale jak swedzi to wolę pójść..
nie ma juz miejsc, mam sie go zapytac czy mnie przyjmie...
do swojej ginki prywatnie idę za ponad tydzień.....https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
WaldhauzerM wrote:Leżę grzecznie ..humor dopisuje..jestem sama na sali..bo z rsacji infekcji jestem na innej sali...
znaczy lubię ze leżysz sobie sama na sali, a nie że masz infekcję..
bedzie dobrze-ważne że jestes pod kontrolą...
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
Mam 26 lat jestem z woj.lubelskiego.Mam dwoje dzieciaczkow Emilka 7 lat,Karolek 4 w sierpniu. Tak sie ulozylo ,ze jestem po rozwodzie juz dwa lata i aktualnie szczesliwie zareczona.W 2013 roku bylam w ciazy pozamacicznej (usunieto jeden jajowod,ale po kilku miesiacach zaszlam w ciaze z synkiem.Teraz chcialabym razem z narzeczony miec malenstwo,ale zaczely sie problemy.Wykryto Hiperglikemie reaktywna,caly czas jestem na metforminie.Zauwazylam po wykresach,ze albo nie dochodzi u mnie do owulacji lub dochodzi,ale sa problemy z zacienkim endometrium.
Zazywam leki: Wiesiolek,Vit.D,femoston,formetic i na faze lutealna duphaston lub luteina.
Aktualne badania :
Cytologia – II
Obciazenie glukoza:
- na czczo – 89 mg
- po 1 godz. – 116.6 mg
- po 2 godz. – 83.7 mg
- po 3 godz. – 48.5 mg *74.0 – 106.0
- po 4 godz. – 73.3 mg 74.0 – 106.0
FT4 – 13,67
witamy 
Zołzontko ja miałam dzisiaj byc u gina ale mnie wykiwal i dzwonil zeby na jutro sie umówić
Waldis biedna nasza
kochana nie ma tego złego... wogole przecież nie ma takiej opcji żeby moglo być zle:) księżniczko szpitalna i nasza odpoczniesz od wszystkich przynajmniej
od wszelkiego marudzenia
YoshiRuda lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Zołza wupluj te słowa. Póki ciotka nie zawita. Nie wiesz nic jeszcze pogadamy jak cykl.cie się skończyZołza:) wrote:Trudno !
Co ma być to będzie... na TK muszę iść zeby znaleźć źródło tego wnerwiajacego mrowienia w stopie 
Także ten cykl idzie na straty...
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Chodzi Ci o ból @? A mdłosci masz?szuflada wrote:dzień dobry laseczki. kochane zagorszkowane, mam do Was pytanie. czy pobolewa Was jeszcze podbrzusze, ew. nadcipie?
bo mnie czasem tak. mało tego, często łapie mnie dość bolesny, ale do wytrzymania skurcz tam. czy to bardzo źle?

-
tak, dokładnie taki ból. może tylko odrobinkę inny, ale w sumie niemal identyczny. czasem złapią mnie mdłości, jednak bardzo rzadko, wczoraj też bardzo bolały i swędziały piersi. głowa mnie nie boli, ale uznaję że nic w tym dziwnego bo w ciągu całego mojego życia ani razu nie bolała mnie głowaAnula1986 wrote:Chodzi Ci o ból @? A mdłosci masz?
i w sumie na niewiele rzeczy mam ochote, tylko czasem złapie mnie ogromna chęć na coś konkretnego.
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Zołza:) wrote:Trudno !
Co ma być to będzie... na TK muszę iść zeby znaleźć źródło tego wnerwiajacego mrowienia w stopie 
Także ten cykl idzie na straty...
Moze nic straconego..? Tomograf chyba nie zaszkodzi? -
szuflada wrote:tak, dokładnie taki ból. może tylko odrobinkę inny, ale w sumie niemal identyczny. czasem złapią mnie mdłości, jednak bardzo rzadko, wczoraj też bardzo bolały i swędziały piersi. głowa mnie nie boli, ale uznaję że nic w tym dziwnego bo w ciągu całego mojego życia ani razu nie bolała mnie głowa
i w sumie na niewiele rzeczy mam ochote, tylko czasem złapie mnie ogromna chęć na coś konkretnego.
Nie martw sie to norma w ciazy.A bole masz bo macica sie powieksza;) Bierzesz jakies witaminy? -
nick nieaktualny
-
możesz mieć rację, bo akurat jej powiększanie bardzo silnie odczuwamYoshiRuda wrote:Nie martw sie to norma w ciazy.A bole masz bo macica sie powieksza;) Bierzesz jakies witaminy?
nawet nie mogę swobodnie podciągnąć nóg pod brodę, bo po prostu podbrzusze mi przeszkadza. biorę tylko kwas foliowy. chciałam zapytać lekarza, czy coś jeszcze powinnam brac, zeby nie przedobrzyć i tym samym nie zaszkodzić
np korciło mnie żelazo, ale po zrobieniu morfologii okazało się, że mam żelazo na dobrym poziomie a podobno jego nadmiar może być jeszcze gorszy niż niedobór. wolę nie kombinować.
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH