Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
może ale nie musi, luzik Zołzol, co ma być to będzie a jednak Twoje zdrowie jest najważniejsze. nawet fasolka o tym wie i w razie co poczekaZołza:) wrote:No właśnie z tego co się dowiedziałam moze zaszkodzić komorce jajowej i zagniezdzaniu
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:tak, dokładnie taki ból. może tylko odrobinkę inny, ale w sumie niemal identyczny. czasem złapią mnie mdłości, jednak bardzo rzadko, wczoraj też bardzo bolały i swędziały piersi. głowa mnie nie boli, ale uznaję że nic w tym dziwnego bo w ciągu całego mojego życia ani razu nie bolała mnie głowa
i w sumie na niewiele rzeczy mam ochote, tylko czasem złapie mnie ogromna chęć na coś konkretnego.
Tym bólem @ się nie przejmuj, mam go póki co całą ciąże. Lekarz powiedział, ze wszystko w środku się rozciąga i stąd on jest. Mnie jako tako same mdłości przeszły, ale często mnie próbuje naciągać, węch mam nieludzki, wszystko mi przeszkadza przez to nie potrafię tyczyć w kuchni przy garach
Głowa mnie boli od tygodnia, nie ma dnia żeby mnie nie bolała
U mnie jest brak apetytu, jem na siłę. Cycki też mnie swędzą, od 3 dni lewy
A kilka dni wstecz prawy

-
Ja też sikam dużo, ale właśnie wieczorami, dokładnie jak Tyszuflada wrote:aaa a ja jeszcze sikam na potęgę
to już u mnie norma, że wieczorem przed snem-łazienka, w środku nocy wstaję do łazienki a potem wczesnym rankiem, jeszcze przed wstaniem znowu 
Za dnia normalnie, ale wieczorem w nocy co kilka h wstaje na siusiu 
Masakra jak mnie głowaaaa boli
No faktycznie
Ha ha 
W ogóle to wysłałam Ci jakiś czas temu zaproszenie na OF

-
Zołza:) wrote:No właśnie z tego co się dowiedziałam moze zaszkodzić komorce jajowej i zagniezdzaniu
Ale wiesz..Gdybysmy sie przejmowaly tak kazdym ewentualnym zagrozeniem (bo nie jest nigdzie napisane,ze musi byc tak w Twoim przypadku) to nie oddychalybysmy tlenem,ktory jest de fakto zanieczyszczone.Nie poddawaj sie i nie rezygnuj ze staran bo moze sie okazac,ze niepotrzebnie to zrobilas;)Nie ma sie co martwic na zapas:)
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
szuflada wrote:możesz mieć rację, bo akurat jej powiększanie bardzo silnie odczuwam
nawet nie mogę swobodnie podciągnąć nóg pod brodę, bo po prostu podbrzusze mi przeszkadza. biorę tylko kwas foliowy. chciałam zapytać lekarza, czy coś jeszcze powinnam brac, zeby nie przedobrzyć i tym samym nie zaszkodzić
np korciło mnie żelazo, ale po zrobieniu morfologii okazało się, że mam żelazo na dobrym poziomie a podobno jego nadmiar może być jeszcze gorszy niż niedobór. wolę nie kombinować.
Polecam jakies witaminki gdzie masz rowniez magnez z b6....:)Na pewno nie zaszkodza
-
nick nieaktualnyDzięki za dobre słowo! :*YoshiRuda wrote:Ale wiesz..Gdybysmy sie przejmowaly tak kazdym ewentualnym zagrozeniem (bo nie jest nigdzie napisane,ze musi byc tak w Twoim przypadku) to nie oddychalybysmy tlenem,ktory jest de fakto zanieczyszczone.Nie poddawaj sie i nie rezygnuj ze staran bo moze sie okazac,ze niepotrzebnie to zrobilas;)Nie ma sie co martwic na zapas:)
YoshiRuda, YoshiRuda lubią tę wiadomość
-
Co racja to racja..zawsze to jakiś odpoczynek...
Tylko biedny Tosiu.. Nic nie wie..jak tylko usłyszy szpital to płacz...w zeszłym tygodniu z nim rozmawiałam..jak powiedziałam ze może tak się zdarzyć że bede musiała isc do szpitala to popłakał sie i powiedzial ze nie pozwoli..ale uspokoilam go ze nigdzie na razie sie nie wybieram..
Moja mama mu powie że w pracy jestem a wieczorem się cus wymyśli..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Nie kochana, ja dziś muszę zadzwonić o 16 się wcisnąć na ten tydz na usg.
Bo tej mojej babeczki nie było, ta co byłam w piątek jest obca- nie chcę na stale chodzić do niej, ona powiedziała, że 11 dc to dla mnie za szybko i że szkoda kasy i chcę w tym tyg do mojej iść (miała 2 tyg urlopu teraz i dopiero od 16 będzie odbierać telefony i umawiać...).
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyZołzo, mnie mrowi cała noga, aż ledwo chodzę. Średnia przyjemność.
Według lekarzy zatrułam się ołowiem z pewnych znanych i lubianych batonów.
Według mnie to bardziej efekt wypadku sprzed ponad dwóch lat.
Osobiście wolę rezonans magnetyczny, bo bezpieczniejszy, dokładniejszy i w ogóle. -
nick nieaktualnyAaaaaaaa... okKasia1987 wrote:Nie kochana, ja dziś muszę zadzwonić o 16 się wcisnąć na ten tydz na usg.
Bo tej mojej babeczki nie było, ta co byłam w piątek jest obca- nie chcę na stale chodzić do niej, ona powiedziała, że 11 dc to dla mnie za szybko i że szkoda kasy i chcę w tym tyg do mojej iść (miała 2 tyg urlopu teraz i dopiero od 16 będzie odbierać telefony i umawiać...).
-
nick nieaktualnyCzikosz wrote:Zołzo, mnie mrowi cała noga, aż ledwo chodzę. Średnia przyjemność.
Według lekarzy zatrułam się ołowiem z pewnych znanych i lubianych batonów.
Według mnie to bardziej efekt wypadku sprzed ponad dwóch lat.
Osobiście wolę rezonans magnetyczny, bo bezpieczniejszy, dokładniejszy i w ogóle.
A mnie skierowali na TK.
Ja mam krzywy kręgosłup (skolioza) i prawdopodobnie jakiś nerw coś mi uciska i stad to mrowienie pulsacyjne... -
Dziewczyny byłam se pomacać szyjkę i jak czasem coś z tego kumałam, tak dziś mało co... Szyjka wydaje mi się przekrzywiona w bok, na prawo, jakaś jest dziwna dzisiaj. Nie wiem co sądzić o tym33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyU mnie wysiadła szyja (zniesiona fizjologiczna lordoza z tendencją do kifozy) i część lędźwiowa.
U mnie nie pulsuje, ino jest cały czas mrowienie, a dokładnie uczucie, jakbym stawiając na ziemi stopę kładła ją na mokrej gąbce, pod którą są setki igieł.
Znajdą gdzie to i Cię wyleczą.
A groszek może być zołzą i oleje tomograf i się przyczepi do Ciebie.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH