Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Zrobiłam test owu. Znów pozytywny...
Kochana,kazdy test wyjdzie z dwoma kreskami,chodzi o ich natezenie bardziej.Jezeli sa dwie bardzo mocne kreski wtedy jest owulacja,jezeli jedna jest slaba to znaczy,ze owulacja byla lub jeszcze nie.Ja w te testy w ogole nie wierze i szczerze nie opieram sie na nich.Kiedys stosowalam mikroskop owulacyjny i powiem wam,ze tak o.Najlepiej opierac sie na metodzie termiczno objawowej + ewentualny monitoring cyklu. -
Tyle że ja dzień mam.do okresu;)YoshiRuda wrote:Kochana,kazdy test wyjdzie z dwoma kreskami,chodzi o ich natezenie bardziej.Jezeli sa dwie bardzo mocne kreski wtedy jest owulacja,jezeli jedna jest slaba to znaczy,ze owulacja byla lub jeszcze nie.Ja w te testy w ogole nie wierze i szczerze nie opieram sie na nich.Kiedys stosowalam mikroskop owulacyjny i powiem wam,ze tak o.Najlepiej opierac sie na metodzie termiczno objawowej + ewentualny monitoring cyklu.
Dzisiaj 27 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 19:01
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak niestety...
Zawsze przed mapla mam pozytywne - pewnie wtedy lh znow ma wyzszy poziom. Dlatego kochane dziewczyny nie sugerujcie sie nimi bo rozczarowanie moze byc jeszcze wieksze. Co wcale nie znaczy Kim ze nie jestes w ciazy. Test owu oznacza ze jestes albo ze nie jestes
dlatego nie ma sensu ich robic jako sprawdzacza ciazy.
Zołza:), Kim87 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Kasia;) ja je robię nie jako wyznacznik ciąży ale jako eksperyment aby zobaczyć jak się moje lh układa w cyklu.Kasia1987 wrote:Tak niestety...
Zawsze przed mapla mam pozytywne - pewnie wtedy lh znow ma wyzszy poziom. Dlatego kochane dziewczyny nie sugerujcie sie nimi bo rozczarowanie moze byc jeszcze wieksze. Co wcale nie znaczy Kim ze nie jestes w ciazy. Test owu oznacza ze jestes albo ze nie jestes
dlatego nie ma sensu ich robic jako sprawdzacza ciazy.
Mam do was jeszcze jedno pytanie. Czy może wiecie czy cykle bezowulacyjny są krótsze niż normalne i czy nie ma w nich skoku lh?
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Ja wlasnie nie mam pojecia - ja mialam wszystkie dwufazowe.
Pytalam o to gin tydz temu czy jesli jest i skok i cala druga faza wysokich temp i sluz i jakies bole owulacyjne i testy pozytywne to czy mozliwe jest zeby owulki nie bylo. Ona powiedziala ze na 90% wtedy owu jest ze rzadko sie zdarza zeby az tak nas organizm ladowal w balona... Ale z drugiej str rozne rzeczy na necie czytalam. Tylko usg powierdzi owulacje na 100%.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
Dzieki za miłe słowa.. Tosiu jest bardzo wrażliwym chłopcem...zobaczymy jak jutro bedzie sobie radził bez mamy..
Niby powinnam się załsmać bo tyle czasu bexz niego.. Ale jestem silna bo wiem że to dla jego dobrsa i dla dobra nas wszystkich..
Po za tym wiem że jak Tosiu wie że jestem w pracy to jest spokojny i się nie martwi..wtedy ja wiem że się bawi fajnie i jest zadowolony.
Tissaia, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

:*