Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja bede w piatek juz u rodzicow w Polsce
nie moge sie doczekac 
I uderzam na badania ostro z grubej rury
Ummowilam sie u nas w miescie na wizyte w klinice, zeby mnie przebadali na wszystkie mozliwe sposoby. Martwia mnie te dziwne plamienia przed @. Moze jakos lekarz to ogarnie i znajdzie przyczyne.
Miala ktoras z was kiedys Histeroskopie?
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wtf było z ovu? Ja tu tyle ważnych rzeczy mam do powiedzenia a on mi aktualizację włączył. Wrrrr
Zatem dziewczeta w tym pięknym dniu witam was. Tempka 36,7 rano. I teraz do sedna.
Po tym jak ovufriend.pl postanowił się wczoraj wyłączyć poszłam wyrzucić śmieci z sypialni i wzięłam do ręki test ciążowy który jak pisałam był neg. Jakie było me zdziwienie jak zobaczyłam na nim cień cienia. Pytanie tylko czy był on już rano czy powstał po jakimś czasie. Lecę do małża onze też coś widzi. Ale wiem że po kilku godzinach test może dać fałszywy wynik więc poszłam spać z przeświadczenie ok nic z tego.
Dzisiaj rano nasikalam na testa i kochane jest cień cienia

W post wrzucam zdjęcie testu zrobionego przed chwilą

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b38e009b8479.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 12:49
Tissaia, Tuliska, Kasia1987, foxylady, nikola2877, Szumidełko, rozowyflaming, Allmita, Malinowa90 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikola ja czekam na grocha u ciebie jak i u wszystkich dziewczynek. Mnie mocne pozytywne wychodziły ostatnie 3 dni ale ja tak naprawdę żadnego pozytywnego w połowie cyklu nie miałam.
Miałam cicha nadzieję że w tym cyklu będą 2 kreski bo powiem wam ostatni mój okres był dziwny nie wiem od czego ale wyłapywania że mnie żółto czerwone kawałki wielkości paznokcia. Może wiesiołek coś naprawil albo vit c. Nie wiem ale tak coś mnie tknelo po tymMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
No jak zawsze byłam zmarzluchem to ostatnio myślałam że małża wyekspediuje do gościnnego. Fakt było u nas ciepło ostatnio więc budynek się nagrał. Ale teraz też mi ciepło.Czikosz wrote:Kim! Może i mnie się uda za Tobą! Mnie wyznaczyło termin spodziewanej francy na dzień dziecka, to musi coś znaczyć!

Aż tak odczuwa się to gorąco z gotowania? To, co Ty biedna poczniesz w lecie?
Baaa zażądam klimy w domu od małża
Aaaa i spać mi się chce. Wczoraj spalam od 21 do 6.30. Dzisiaj w pracy o 10 rano też już chętnie bym się przespala.
Czikosz jak nic będzie groch skoro testowanko w dzień dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 13:23
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Kim87 wrote:Nikola ja czekam na grocha u ciebie jak i u wszystkich dziewczynek. Mnie mocne pozytywne wychodziły ostatnie 3 dni ale ja tak naprawdę żadnego pozytywnego w połowie cyklu nie miałam.
Miałam cicha nadzieję że w tym cyklu będą 2 kreski bo powiem wam ostatni mój okres był dziwny nie wiem od czego ale wyłapywania że mnie żółto czerwone kawałki wielkości paznokcia. Może wiesiołek coś naprawil albo vit c. Nie wiem ale tak coś mnie tknelo po tym
Tak mnie korci żeby zrobic tesciora ale sie cykam
O której wczoraj zrobilas?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH