Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwszy wczoraj rano wynik jak myślę był po paru godz dopiero. Drugi rano dziś bladzioch po 5minutach mocniejszy po 15 a ostatni dziś jakąś godzinę temu. Ten co wstawilam na forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 13:31
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Widzę Kim, ze w tym mies nie miałaś pozytywnego testu owu- mi na razie też nie wychodzą, nie mam 2 kreski, a lada dzień się owulki spodziewam, więc dajesz mi nadzieję

U mnie dziś spadek temp, mam nadzieję, że przed skokiem właśnie..33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Kasia1987 wrote:Widzę Kim, ze w tym mies nie miałaś pozytywnego testu owu- mi na razie też nie wychodzą, nie mam 2 kreski, a lada dzień się owulki spodziewam, więc dajesz mi nadzieję

U mnie dziś spadek temp, mam nadzieję, że przed skokiem właśnie..
Testów w owulacji pozytywnych nie miałam. Same bladziochy. Prawdziwy pozytyw wyszedł mi dopiero dwa dni temu. Nie trać nadzieji. Ja myślałam że w ogóle nie miałam owulki teraz.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Kim.. Po cichu ale gratki...
Nie działa mi dzisiaj ovu..
Spotkałam na korytarzu swojego gina.. Mowie dzień dobry.. A on że sie do mnie wybiera..
Wchodzi pacza.. I co.. Reakcja na infekcję?? Ja że zapalenie oskrzeli.. A on że już wszystko wie.. Chwilę pogadaliśmy.. Powiedzial ze tydzień czasu go nie bedzie na oddziale ale jak cos zeby pisać.. No i pytam ile może potrwać pobyt a on że przez 4 do 5 dni muszą podawać antybiotyk dożylnie i wtedy wypuszczą.. Chociaż człowiek wie na czym stoi..
Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
No.. To ten sam lekarz co pomogł mi zajść w ciążę z Tosiem gdy inni ręce rozkładali...
Kim nie chcę Cię martwić ale w Matce Polce dzieją się rzeczy o których nikt kto tam nie był nie wie.. Wiem coś na ten temat..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Po ostatnich przejściach powiedziałam że szybciej umrę niż tam wrócę. Koleżanka która tam.rodzila była.cieta na żywca bo znieczulenie nie dolecialo a dziecko się dusilo. Z jej opowieści wynika że sami tam przeciagali aż do tego doprowadziliWaldhauzerM wrote:No.. To ten sam lekarz co pomogł mi zajść w ciążę z Tosiem gdy inni ręce rozkładali...
Kim nie chcę Cię martwić ale w Matce Polce dzieją się rzeczy o których nikt kto tam nie był nie wie.. Wiem coś na ten temat..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Moja bratowa w zeszłym roku w 9 tygodniu ciąży dostała krwotoku.. W piątek wieczorem trafiła na oddział.. Okazało się ze musi czekać na usg do poniedziałku bo nie ma na oddziale osoby kt9ra by je zrobiła... Miało to swoje następstwa ale już sobie daruję..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Koleżanki koleżanka to samo tylko że to był 5mc. Do tego wystawili akt zgonu nie na tą płeć i skwitowali" co to za różnica skoro i tak nie żyje? " po tym dziewczyna pojechała prosto do prokuratury.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Hej dziewczyny
Witam się serdecznie ze wszystkimi:)
Mam takie pytanie. 12 dc byłam u lekarza na monitoringu - powiedział, że pęcherzyk ma 20mm. 13 dc mialam bardzo duzo plodnego sluzu, 14 dc pozytywny test uvu, dzis 16dc lekarz mowi ze juz po owulacji. Wszystko fajnie, tylko moja temp od momentu pozytywnego owu ciagle spada. Miala ktoras z was podobna sytacje, że mimo ovu temp spadała zamiast rosnąć?
termin wg OM +tydzien -
Cholera.. Nosi mnie.. Mój Dziubuś za pół godziny do mnie przyjdzie... Ale się cieszę..
Wczoraj podobno palcami wyjadał moją Nutellę prosto ze słoika...he he
Elunia lubi tę wiadomość
-
Gaduaa kochanie... Ostre zapalenie oskrzeli..
Zaczełam wczoraj plamić..co zwiastowało ostatni dzwonek. Ale już jest lepiej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 16:47
-
Poczekaj pewnie odbijemaggdax wrote:Hej dziewczyny
Witam się serdecznie ze wszystkimi:)
Mam takie pytanie. 12 dc byłam u lekarza na monitoringu - powiedział, że pęcherzyk ma 20mm. 13 dc mialam bardzo duzo plodnego sluzu, 14 dc pozytywny test uvu, dzis 16dc lekarz mowi ze juz po owulacji. Wszystko fajnie, tylko moja temp od momentu pozytywnego owu ciagle spada. Miala ktoras z was podobna sytacje, że mimo ovu temp spadała zamiast rosnąć?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Cześć wszystkim

Wkurza mnie moja temperatura, bo skacze jak durna.
W ogóle mam porypany cykl.
Zawsze mam duuuużo śluzu płodnego przed 4-5 dni około owulacji a w tym cyklu nic, tylko trochę wilgotno było przez 3 dni. Jedynym cyklem (przez ostatnie 2 lata co najmniej), w którym nie miałam rozciągliwego śluzu, był ten ostatni, w którym zaszłam w ciążę.
Od wczoraj mam kremowy śluz - u mnie totalna nowość. No i tak się wkurzam, bo nie wiem o co chodzi. Moim zdaniem owulacja już była 3.05 a zdaniem OF nie
No i masz babo placek!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH