Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula1986 wrote:Ha ha, a bo my kobiety tak mamy jak widać

Ja zaś miałam dzisiaj chwilowy ból @ i czułam jakby mnie chciało naciągnąć przez chwilę, ale wczesniej mnie nie mdliło.
Na pewno jest wszystko dobrze, a delikatne bóle @ ponoć są normalne w początkowej ciąży
Daj znać jak będziesz po wizycie
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
foxylady wrote:Na pewno jest wszystko dobrze, a delikatne bóle @ ponoć są normalne w początkowej ciąży
Daj znać jak będziesz po wizycie 
Tak wiem, wiem
U mnie ból @ jest na porządku dziennym, mogłabym to tak powiedzieć... Rzadko odnotowuje jego brak. Dzisiaj nawet skurcz więzadła mnie chwycił, bo za szybko wstałam z krzesła. A Ty jak się czujesz? Nie masz też przypadkiem jutro wizyty?

-
Anula1986 wrote:Tak wiem, wiem
U mnie ból @ jest na porządku dziennym, mogłabym to tak powiedzieć... Rzadko odnotowuje jego brak. Dzisiaj nawet skurcz więzadła mnie chwycił, bo za szybko wstałam z krzesła. A Ty jak się czujesz? Nie masz też przypadkiem jutro wizyty? 
No ja wciąż się czuję niepokojąco dobrze, choć tak jak wspomniałam wróciły mdłości ale trochę inne niż wcześniej, które dają mi nadzieję, że może jednak jest dobrze
i strasznie mnie piersi zaczęły boleć, muszę trzymać jak schodzę po schodach
też mam wizytę jutro, zwariuję chyba do niej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 12:54
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
foxylady wrote:No ja wciąż się czuję niepokojąco dobrze, choć tak jak wspomniałam wróciły mdłości ale trochę inne niż wcześniej, które dają mi nadzieję, że może jednak jest dobrze
i strasznie mnie piersi zaczęły boleć, muszę trzymać jak schodzę po schodach
też mam wizytę jutro, zwariuję chyba do niej 
Mnie piersi nie bolą, ale miałam tak, że 3 dni z rzędu swędział mnie lewy cycek, potem przez kolejne 3 dni prawy. Jedna laseczka z forum napisała mi, ze miala mdłości do 8 tyg, potem zniknęły i z tego co wiem to już nie powróciły. Czuje się bardzo dobrze, może i u Nas tak będzie... A o której h masz wizytę?

-
Anula1986 wrote:Mnie piersi nie bolą, ale miałam tak, że 3 dni z rzędu swędział mnie lewy cycek, potem przez kolejne 3 dni prawy. Jedna laseczka z forum napisała mi, ze miala mdłości do 8 tyg, potem zniknęły i z tego co wiem to już nie powróciły. Czuje się bardzo dobrze, może i u Nas tak będzie... A o której h masz wizytę?

może nie wiem co mówię, ale chyba wolałabym te mdłości i inne ciążowe przypadłości
przynajmniej spokojniejsza bym była
wizyta o 18:00
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
Ja mam o 17:45foxylady wrote:może nie wiem co mówię, ale chyba wolałabym te mdłości i inne ciążowe przypadłości
przynajmniej spokojniejsza bym była
wizyta o 18:00
Ja tam już nie wiem co bym wolała... Czytałam o kobietach, które miały cały czas objawy, nawet w dniu w którym dowiedziały się, że ciąża obumarła

-
Anula1986 wrote:Ja mam o 17:45

Ja tam już nie wiem co bym wolała... Czytałam o kobietach, które miały cały czas objawy, nawet w dniu w którym dowiedziały się, że ciąża obumarła
Czy mi się wydaje, czy masz spadek formy dzisiaj?
Teraz pewnie nieuniknione, że będę o Tobie myśleć przed 18:00
Sama idziesz?
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
Kim87 wrote:Jezu przestańcie czytać bo zaczynacie sobie wkręcać niepotrzebnie

Gdzieś usłyszałam, nie wiem czy jako historia z życia czy w formie żartu, jak kobieta pytała się, czy komputer szkodzi ciąży. Na to Pan dr odpowiedział, że nie, o ile jest odcięty od internetu
Kim87 lubi tę wiadomość
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
To każdej by się przydałofoxylady wrote:Gdzieś usłyszałam, nie wiem czy jako historia z życia czy w formie żartu, jak kobieta pytała się, czy komputer szkodzi ciąży. Na to Pan dr odpowiedział, że nie, o ile jest odcięty od internetu

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kim87 wrote:Zrób sobie badania. Ja wiem ze mialam z vit d kłopot. Poza kwasem foliowy brałam magnez vit c wiesiołek. Mój chłop to samo i do tego zma brał. To kompleks witamin jakiś. Orzechy brazylijskiej wlaczylam w jadłospis.
Za tydz jak ta wredota pojdzie sobie to ide na badania. Bylam w starym roku to bylo wszystko ok , sam gin powiedzial ze na nastepnej wizycie widzi mnie z brzuszkien, to bylo w listopadzie . Za duzo pracuje i o
a jak tam Ty sie czujesz ?

-
Nie widzę u Ciebie suwaczka, który u Ciebie jest tydzień i dzień?foxylady wrote:Ja w weekend popadłam w histerię, teraz czuję w sobie stoicki spokój.. tłumaczę sobie to hormonami, że robią ze mną co chcą.
Idę z mężem bo bardzo chciał, a ja nie do końca jestem przekonana. Nie wiem czego
Ja bym się cieszyła na Twoim miejscu, że partner chce ze mną iść
Zawsze to wsparcie

-
6 tydz i 4 dzień. Podświadomie się boję, że może się rozczarować i chciałabym mu może pewnych rzeczy oszczędzić.. no sama nie wiem. Tak czy inaczej idzie
Suwaczka nie mam bo nie potrafię ustawić, a dwa - czekam na potwierdzenie od gina, jutro będzie dopiero moja pierwsza wizyta
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
a ja ostatnio czytam co wolno, a co nie wolno jesć i pić w ciaży i dopiero popadłam w histerie..

z tego co czytam wynika że praktycznie wiekszośc przypraw szkodzi, reszte produktów zniosę: ale przypraw jest cała masa...jak ja mam robic zupy i sałatki!!
masakra.....na czarnej liście jest min tymianek, rozmaryn, cząber, cynamon, gałka muszkatałowa, szałwia. lubczyk.....ja w każdej mojej mieszance ziołowej mam tymianek-mam je teraz wszystkie wyrzucić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 13:43
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
foxylady wrote:6 tydz i 4 dzień. Podświadomie się boję, że może się rozczarować i chciałabym mu może pewnych rzeczy oszczędzić.. no sama nie wiem. Tak czy inaczej idzie
Suwaczka nie mam bo nie potrafię ustawić, a dwa - czekam na potwierdzenie od gina, jutro będzie dopiero moja pierwsza wizyta
Aha, ja już myślałam, że miałaś jakąś wizytę
Moja to będzie 3 
W razie co pomogę Ci ustawić suwaczek
Musimy być dobrej myśli

-
Allmita wrote:a ja ostatnio czytam co wolno, a co nie wolno jesć i pić w ciaży i dopiero popadłam w histerie..

z tego co czytam wynika że praktycznie wiekszośc przypraw szkodzi, reszte produktów zniosę: ale przypraw jest cała masa...jak ja mam robic zupy i sałatki!!
masakra.....na czarnej liście jest min tymianek, rozmaryn, cząber, cynamon, gałka muszkatałowa, szałwia. lubczyk.....ja w każdej mojej mieszance ziołowej mam tymianek-mam je teraz wszystkie wyrzucić? 
Allmita, a jak Ty się kobieto czujesz?
Też o tym czytałam...

-
ja tez sie boje wizyty...dopiero za tydzien mam...niby byłam w poniedziałek o gina-ale wiedziałam że jest za wczsenie-potwierdził niby ciaże-ale tak naprawde to niewiele było na usg widać...nie mam do niego zaufania, a poszłam tylko dlatego że moja ginka na urlopie jeszcze jesthttps://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH