Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołza:) wrote:Tak się teraz zastanawiam... 16 mam wizytę u ginki.... i jeśli było zagniezdzenie... moja tempka jest calkiem miła dla oka... to usg by mogło już coś pokazać?
Czy za wcześnie?
@ miałam mieć 27 dnia cyklu ale nagle ovu mi przesunelo na 32 dzien...
wydaję mi sie że sporo za wczesnie...co najwyżej powie Ci czy owulka byłahttps://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Stodal na kaszel.. Łyżka 3 razy dziennie a jk zacznie sie odrywać to flegamina tak samo tylko do 17 musisz nie pozniej..
Dziękuję za pomoc! Popytam o to w aptece.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 12:48
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Paczek - normalnie co 2 osoba chora... Mi juz powoli schodzi
Waldi - swietna wiadomosc
Tissaia - milo Cie widziec!!
Zolza -
Wlasnie odbebnilam wiekszosc roboty
uff
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołzolek.. Współczuję.. Aż mnie ciary przrszły..
Znam ten ból.. Trochę przeżyłam..
Tulam Cie mocno.. Ale pomyśl.. Tam już nie cierpi. Wiem latwo mowic ale smam przeżyłam tragedię podobną i wiem że ciężko jest..
Wiecie że wczoraj Maria Czubaszek zmarła??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
masakra...u mnie- rak to rodzinne. dwie moje ciotki zmarły na białaczkę, kilka osób miało raka piersi. porażka. współczuję Ci bardzo straty kochanaZołza:) wrote:Właśnie dostałam wiad że mój super kolega - sąsiad z dziecinstwa zmarł

Przegrał walkę z nowotworami
Miał raka mózgu i jąder...
ale podobno było już lepiej... wycofało się to kur....
I dziś grom z nieba
Jest mi mega mega meeeega smutno

nigdy nie zapomnę kiedy pierwszy raz bliska mi osoba zmarła na raka. kochany, szanowany człowiek, nauczyciel. przezywałam to bardzo i nadal przeżywam, bo nie ma odpowiedzi, dlaczego akurat on
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH