Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pacze i wiem że zagniezdzenie może wystąpić między 4-12 dniem po owulceZołza:) wrote:Kuknij na mój wykres. Zagnieżdzenie jeśli było to już jakiś czas temu raczej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 08:58
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Hej Judi:) wszystko jest mozliwe tyle ze to byłby błyskawiczny cykl
mnie czasami też takie skoki sie zdazaja
ciągle wzloty i spadki przed owu
Wczoraj atakował mnie też ból owuklcyjny.
I sama pio zdziwiłam że tak szybko. Ogólnie to mokro w majtach mialam od 7dc zaraz po@ -
nick nieaktualny
-
Kochane muszę o czymś napisać co mnie Bardzo boli. Zaginęła nam Elunia nagle. Napisałam do niej i odpisała do mnie że nie udziela się bo nie chce stawiać dziewczyn przed wyborem między nią a kimś innym. To stało się na innym wątku dlatego kochane które macie Ele w przyjaciołach napiszcie do niej aby do nas wróciła na ten wątek. Dla tych które nie ja świadome dlaczego Ela umilkla wrzucam post tej innej dziewczyny z innego wątku.
"Nie chciałabym wprowadzać nerwowej atmosfery ale muszę to napisać. Elunia zapytałaś czemu Ci nikt nie powiedział gdzie jesteśmy. Być może dlatego, że właściwie wszystkie jesteśmy tutaj z zaproszenia kogoś innego, tyle. Owszem założyłyśmy nowy wątek bo na starym zrobiła się wkurzająca wszystkich fioletowa strona. Ale też dlatego, że chciałyśmy odciąć się też od towarzystwa które nam nie pasuje. Przykro mi że muszę to napisać, ale nie chcę być tutaj jeśli będziesz tu ty. Mamy zupełnie inne podejście do ciąży i macierzyństwa, życzę Ci jak najlepiej, życzymy wszystkie jestem pewna, ale nie uważam żebyśmy miały jakiekolwiek wspólne tematy. Nie pozwolę na to żeby tutaj również zapanowały jakieś spory i kłótnie, żeby dziewczyny rezygnowały i odchodziły. Dlatego niestety, jeśli chcesz tutaj zostać proszę bardzo, ale wtedy ja rezygnuję. Nie mam ochoty krzywo się uśmiechać za każdym razem gdy czyjś komentarz wyprowdzi mnie z równowagi. Jeszcze raz powodzenia, ale niestety, nie zostaniemy przyjaciółkami. Większość dziewcząt przyszła tutaj, na nowy wątek i nowy początek żeby odciąć się od "nowych" staraczek które strasznie denerwowały nas tam. Dlatego wybacz, ale chyba jednak wolałybyśmy gdybyś opuściła nasz wątek.."Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
O Ela kurcze a ja tu akcje na ciebie szykowalam aby dziewczyny cie napastowaly do powrotuElunia wrote:Witam dziewczyny:) Dziękuje za miłe wiadomość i zaproszenia:)

Ale żeby nie było to zapytam. Czy mogę tu do was dołączyć?
rozowyflaming lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH