SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flamingu loffff you <3

rozowyflaming lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwonila do.mnie ta baba z przedszkola I powiedziala ze dzis zadzwonila do niej kobieta z wyksztalceniem pedagogicznym I ze ja wezmie.
    A sama mi.mowila na spotkaniu ze dla niej nie liczy sie wyksztalcenie tylko pracowitosc,I jak dziecko ma stosunek do tej osoby. Zaproponowala mi prace jako sprzataczka

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Zadzwonila do.mnie ta baba z przedszkola I powiedziala ze dzis zadzwonila do niej kobieta z wyksztalceniem pedagogicznym I ze ja wezmie.
    A sama mi.mowila na spotkaniu ze dla niej nie liczy sie wyksztalcenie tylko pracowitosc,I jak dziecko ma stosunek do tej osoby. Zaproponowala mi prace jako sprzataczka
    uuuu no to dała czadu.. nie ma co....
    co planujesz? przyjąć posadę pani od konserwacji powierzchni płaskich?

• eveli_na Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ups.

L.07', N.10', B.12', G.16' <3
    Kz9n.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ostatecznosci tak :)
    Ale ni tym razem po robie sobie.kursy ,szkole skoncze I sprobuje wtedy .
    Skupie sie na staraniach o.maluszka bo mamy tylko 4cykle na potomka :)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Caro Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcony Flamingo <3 <3 Normalnie jak napiszesz posta to petarda heheh ;-)

Zrobiliście mi smaka tymi goframi i truskawkami, że dostałam ochoty na "coś słodkiego". Zdecydowałam się na tarte z wiśniami i budyniem :-) Ciasto już chłodzi się w zamrażarce, wiśnie odsączone omniom mniam.. :-D

KlaudyŚ, lepszy rydz niż nic co nie? Ja jestem bardzo dobrym przykładem na to wiesz ;-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    W ostatecznosci tak :)
    Ale ni tym razem po robie sobie.kursy ,szkole skoncze I sprobuje wtedy .
    Skupie sie na staraniach o.maluszka bo mamy tylko 4cykle na potomka :)
    kochana ja latam na mopie na etacie tyle że tutaj inna płaca za to:)

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro ,ale ja jestem mloda osobka to cos zawsze znajde pojde do urzedu tam pojde na normalny staz tak jak.pisze w umowie a nie ona napisze mi staz jako pomoc wychowawczy a bede zapierniczac jako sprzataczka

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• eveli_na Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to to jak jest możliwość stażu to na pewno więcej wniesie.

Zna sie ktos na picassie jak ustawić dostepnosc albumu zeby byl widoczny tylko dla osób ktorym wysle link? Kiedys to bylo możliwe a teraz nie mogę znalezc.

L.07', N.10', B.12', G.16' <3
    Kz9n.png
  • Caro Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Caro ,ale ja jestem mloda osobka to cos zawsze znajde pojde do urzedu tam pojde na normalny staz tak jak.pisze w umowie a nie ona napisze mi staz jako pomoc wychowawczy a bede zapierniczac jako sprzataczka

KlaudyŚ, pewnie, że coś znajdziesz! :-) Dobrze, że zaczynasz szukać czegoś od razu po maturze. Ja po liceum, poszłam na studia dzienne, dostałam stypendium socjalne i naukowe. Przez 3 lata żyłam jak pączek w maśle. Z perspektywy czasu stwierdzam, że głupot zrobiłam że nie pracowałam. Nagle po tych trzech latach otrząsnełam , że nie mam żadnego doświadczenia a chciałoby się na magisterke.. No ale w moim przypadku okazało się że głupi to ma szczęście ;-) Odpowiedni czas i miejsce, dostałam prace w prywatnym przedszkolu, które dopiero się otworzyło. Miałam "psią" wypłatę.. Gdyby nie stypendium naukowe, nie było by mnie stać na opłacanie czesnego. Czasem zaczyna się od "pucybuta" no. ;-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O.widzisz szczescie ci dopisalo :)
    Jeszcze znajde cos co mnie kreci I.jest moja wymarzona praca.
    Zobaczymy jak maluszek w tym cyklu nie bedzie chcial sie zjawic to nadal bede szukac pracy

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    Dzien dobry z rana,

jak sie czuja dziewczynki? :D

Waldusina: szyjka sie wkurzyla, ze ciagle tam zagladaja, ona nie lubi podgladaczy, teraz jestes w domu i plamien juz nie bedzie! obiecaj szyjce, ze patyczki do uszu nie beda jej juz odwiedzaly :D :D :D lez, lez, lez i niech ci serwuja smaczne rzeczy do lozka!

Anula: korektor dla mnie bomba to albo YSL ten taki drogi w ch*j albo tani z sephory, marki sephora. Ja smaruje pryszcza zawsze dwoma i tym sposobem nie widac go, tylko w domu zmywam, zeby sobie pooddychal :D niech ma cos od zycia... :D

Kasia: ou jeeee :) pecherzyk pekl skoro temperatura wzrosla! zobaczysz tak bedzie! grunt to pozytywne myslenie! :D :D :)

Sylwia: aaaaa poznamy plec :) hyhyhyh :D oby bobas rozlozyl nogi doktorkowi i pomachal pisiorkiem albo jego brakiem :D czekamy z wiesciami :D

Gaduaaaa: wracaj tutaj :) albo pisz i tu i tam :) temperatura rosnie :D czekamy na efekty!

Tuliska - nie stekaj i nie zabijaj, tylko dosiadaj meza. Rozumiem, ze jest dzisiaj w domu? Jak jest to dzialajcie!!!! Bo nawet podczas skoku owu moze byc..

Klaudys: okres krotki bo owu roku sie szykuje i chce zybko wystapic i ciebie zafasolkowac :D

Judi: mysle, ze plemniory wytrzymaja nawet i dwa dni jak trzeba - najwazniejsze to brak stresu...wiem, ciezko o tym nie myslec..ale no bez przesady o suchej gebie tam plemniki nie siedza i co najwazniejsze w grupie sa :D pogadaja, poczekaja, pozwiedzaja i poczekaja na ten moment :D

Caro: wracaj, nie podgladaj zza krzakow <3

Elunia: ty tez wracaj kurna paka i mow jak sie czujesz po Clo!!!!

Zolza jest zasiana, nanananananannanana :P :P <3

Kimi: spiochu Ty! spij ile wlezie bo za 8 miesiecy bedziesz jak zombie :D ale taki szczesliwy zombie :D :D

jak kogos pominelam to przepraszam - starosc nie radosc :D

o juz wiem, mialam sie zapytac tutaj naszej mamusi z 3 corkami i kinder niespodziank w brzuchu :D
    eveli_na jestes zawodowym fotografem? szukam aparatu - taki podwodny juz mam, dostalam od meza na rocznice :D wiec bede rybki pstrykac i chwalic sie na fb :D polecisz jakis aparat do robienia zdjeci na "ladzie" :D myslalam o lustrzance ale takiej no w miare taniej :D

Cholera jasna.. Wrócił nasz flamingu kochany.. Taki jakiego lubię.. Jesteś wielka.

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z moimi kochanymi kobietkami!! :* <3 co słychać?

Klaudyś polecam staż właśnie przez urząd pracy! jak załapiesz się w program unijny to będziesz miała pensję bez odliczonego podatku czyli nie 700 coś złotych, a 900! Wiem, bo teraz miałam taki staż. Po stażu muszą Cię zatrudnić na jakiś okres minimalny, który jest w umowie stażowej, u mnie to było min. 1 miesiąc, a dali mi 1,5 miecha i w tym czasie zaszłam w ciążę, więc siedzę na l4 :)

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia wlasnie ten staz co chcialam.isc jest unijny I 6miesiecy stazu.
    Ale niestety nie mam wystarczajo wysokiego.wyksztalcenia.
    Mysle ze zaryzykuje I w przyszlym miesiacu pojde przez urzad a nie program unijny

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudyś a trzeba mieć wyższe? nawet nie wiedziałam o tym! kurde, szkoda, bo to jednak sporo więcej kasy! :(

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudys.. Miała baba tupet nie ma co.. Faktycznie staż fajny poszukać i będzie git.

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    Dzien dobry z rana,

jak sie czuja dziewczynki? :D

Waldusina: szyjka sie wkurzyla, ze ciagle tam zagladaja, ona nie lubi podgladaczy, teraz jestes w domu i plamien juz nie bedzie! obiecaj szyjce, ze patyczki do uszu nie beda jej juz odwiedzaly :D :D :D lez, lez, lez i niech ci serwuja smaczne rzeczy do lozka!

Anula: korektor dla mnie bomba to albo YSL ten taki drogi w ch*j albo tani z sephory, marki sephora. Ja smaruje pryszcza zawsze dwoma i tym sposobem nie widac go, tylko w domu zmywam, zeby sobie pooddychal :D niech ma cos od zycia... :D

Kasia: ou jeeee :) pecherzyk pekl skoro temperatura wzrosla! zobaczysz tak bedzie! grunt to pozytywne myslenie! :D :D :)

Sylwia: aaaaa poznamy plec :) hyhyhyh :D oby bobas rozlozyl nogi doktorkowi i pomachal pisiorkiem albo jego brakiem :D czekamy z wiesciami :D

Gaduaaaa: wracaj tutaj :) albo pisz i tu i tam :) temperatura rosnie :D czekamy na efekty!

Tuliska - nie stekaj i nie zabijaj, tylko dosiadaj meza. Rozumiem, ze jest dzisiaj w domu? Jak jest to dzialajcie!!!! Bo nawet podczas skoku owu moze byc..

Klaudys: okres krotki bo owu roku sie szykuje i chce zybko wystapic i ciebie zafasolkowac :D

Judi: mysle, ze plemniory wytrzymaja nawet i dwa dni jak trzeba - najwazniejsze to brak stresu...wiem, ciezko o tym nie myslec..ale no bez przesady o suchej gebie tam plemniki nie siedza i co najwazniejsze w grupie sa :D pogadaja, poczekaja, pozwiedzaja i poczekaja na ten moment :D

Caro: wracaj, nie podgladaj zza krzakow <3

Elunia: ty tez wracaj kurna paka i mow jak sie czujesz po Clo!!!!

Zolza jest zasiana, nanananananannanana :P :P <3

Kimi: spiochu Ty! spij ile wlezie bo za 8 miesiecy bedziesz jak zombie :D ale taki szczesliwy zombie :D :D

jak kogos pominelam to przepraszam - starosc nie radosc :D

o juz wiem, mialam sie zapytac tutaj naszej mamusi z 3 corkami i kinder niespodziank w brzuchu :D
    eveli_na jestes zawodowym fotografem? szukam aparatu - taki podwodny juz mam, dostalam od meza na rocznice :D wiec bede rybki pstrykac i chwalic sie na fb :D polecisz jakis aparat do robienia zdjeci na "ladzie" :D myslalam o lustrzance ale takiej no w miare taniej :D

Flamingu kochany jak.ja cie kocham.
    Ojj jak by tak groszek szybko chcial do nas przyjsc ,jak ta owu:)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kościółek zaliczony, obiad zjedzony... czas na leżenie do góry dupką ^_^

Sylwia91, Caro, rozowyflaming lubią tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Klaudyś a trzeba mieć wyższe? nawet nie wiedziałam o tym! kurde, szkoda, bo to jednak sporo więcej kasy! :(

Kochana wlasnie nie I sama mi mowila ze nie liczy sie wyksztalcenie tylko podejscie do dzieci mialam w wtorek isc na probe ale wolala wziasc osobe z wyksztalceniem I bez proby

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

‹‹ 1751 1752 1753 1754 1755 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ