Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zadzwonila do.mnie ta baba z przedszkola I powiedziala ze dzis zadzwonila do niej kobieta z wyksztalceniem pedagogicznym I ze ja wezmie.
A sama mi.mowila na spotkaniu ze dla niej nie liczy sie wyksztalcenie tylko pracowitosc,I jak dziecko ma stosunek do tej osoby. Zaproponowala mi prace jako sprzataczka -
uuuu no to dała czadu.. nie ma co....KlaudyŚ wrote:Zadzwonila do.mnie ta baba z przedszkola I powiedziala ze dzis zadzwonila do niej kobieta z wyksztalceniem pedagogicznym I ze ja wezmie.
A sama mi.mowila na spotkaniu ze dla niej nie liczy sie wyksztalcenie tylko pracowitosc,I jak dziecko ma stosunek do tej osoby. Zaproponowala mi prace jako sprzataczka
co planujesz? przyjąć posadę pani od konserwacji powierzchni płaskich?Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Zakręcony Flamingo
Normalnie jak napiszesz posta to petarda heheh 
Zrobiliście mi smaka tymi goframi i truskawkami, że dostałam ochoty na "coś słodkiego". Zdecydowałam się na tarte z wiśniami i budyniem
Ciasto już chłodzi się w zamrażarce, wiśnie odsączone omniom mniam.. 
KlaudyŚ, lepszy rydz niż nic co nie? Ja jestem bardzo dobrym przykładem na to wiesz
rozowyflaming lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
kochana ja latam na mopie na etacie tyle że tutaj inna płaca za to:)KlaudyŚ wrote:W ostatecznosci tak

Ale ni tym razem po robie sobie.kursy ,szkole skoncze I sprobuje wtedy .
Skupie sie na staraniach o.maluszka bo mamy tylko 4cykle na potomka
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
KlaudyŚ wrote:Caro ,ale ja jestem mloda osobka to cos zawsze znajde pojde do urzedu tam pojde na normalny staz tak jak.pisze w umowie a nie ona napisze mi staz jako pomoc wychowawczy a bede zapierniczac jako sprzataczka
KlaudyŚ, pewnie, że coś znajdziesz!
Dobrze, że zaczynasz szukać czegoś od razu po maturze. Ja po liceum, poszłam na studia dzienne, dostałam stypendium socjalne i naukowe. Przez 3 lata żyłam jak pączek w maśle. Z perspektywy czasu stwierdzam, że głupot zrobiłam że nie pracowałam. Nagle po tych trzech latach otrząsnełam , że nie mam żadnego doświadczenia a chciałoby się na magisterke.. No ale w moim przypadku okazało się że głupi to ma szczęście
Odpowiedni czas i miejsce, dostałam prace w prywatnym przedszkolu, które dopiero się otworzyło. Miałam "psią" wypłatę.. Gdyby nie stypendium naukowe, nie było by mnie stać na opłacanie czesnego. Czasem zaczyna się od "pucybuta" no.
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
rozowyflaming wrote:Dzien dobry z rana,
jak sie czuja dziewczynki?
Waldusina: szyjka sie wkurzyla, ze ciagle tam zagladaja, ona nie lubi podgladaczy, teraz jestes w domu i plamien juz nie bedzie! obiecaj szyjce, ze patyczki do uszu nie beda jej juz odwiedzaly
lez, lez, lez i niech ci serwuja smaczne rzeczy do lozka!
Anula: korektor dla mnie bomba to albo YSL ten taki drogi w ch*j albo tani z sephory, marki sephora. Ja smaruje pryszcza zawsze dwoma i tym sposobem nie widac go, tylko w domu zmywam, zeby sobie pooddychal
niech ma cos od zycia... 
Kasia: ou jeeee
pecherzyk pekl skoro temperatura wzrosla! zobaczysz tak bedzie! grunt to pozytywne myslenie!

Sylwia: aaaaa poznamy plec
hyhyhyh
oby bobas rozlozyl nogi doktorkowi i pomachal pisiorkiem albo jego brakiem
czekamy z wiesciami 
Gaduaaaa: wracaj tutaj
albo pisz i tu i tam
temperatura rosnie
czekamy na efekty!
Tuliska - nie stekaj i nie zabijaj, tylko dosiadaj meza. Rozumiem, ze jest dzisiaj w domu? Jak jest to dzialajcie!!!! Bo nawet podczas skoku owu moze byc..
Klaudys: okres krotki bo owu roku sie szykuje i chce zybko wystapic i ciebie zafasolkowac
Judi: mysle, ze plemniory wytrzymaja nawet i dwa dni jak trzeba - najwazniejsze to brak stresu...wiem, ciezko o tym nie myslec..ale no bez przesady o suchej gebie tam plemniki nie siedza i co najwazniejsze w grupie sa
pogadaja, poczekaja, pozwiedzaja i poczekaja na ten moment 
Caro: wracaj, nie podgladaj zza krzakow
Elunia: ty tez wracaj kurna paka i mow jak sie czujesz po Clo!!!!
Zolza jest zasiana, nanananananannanana

Kimi: spiochu Ty! spij ile wlezie bo za 8 miesiecy bedziesz jak zombie
ale taki szczesliwy zombie

jak kogos pominelam to przepraszam - starosc nie radosc
o juz wiem, mialam sie zapytac tutaj naszej mamusi z 3 corkami i kinder niespodziank w brzuchu
eveli_na jestes zawodowym fotografem? szukam aparatu - taki podwodny juz mam, dostalam od meza na rocznice
wiec bede rybki pstrykac i chwalic sie na fb
polecisz jakis aparat do robienia zdjeci na "ladzie"
myslalam o lustrzance ale takiej no w miare taniej 
Cholera jasna.. Wrócił nasz flamingu kochany.. Taki jakiego lubię.. Jesteś wielka.
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witam sie z moimi kochanymi kobietkami!! :*
co słychać?
Klaudyś polecam staż właśnie przez urząd pracy! jak załapiesz się w program unijny to będziesz miała pensję bez odliczonego podatku czyli nie 700 coś złotych, a 900! Wiem, bo teraz miałam taki staż. Po stażu muszą Cię zatrudnić na jakiś okres minimalny, który jest w umowie stażowej, u mnie to było min. 1 miesiąc, a dali mi 1,5 miecha i w tym czasie zaszłam w ciążę, więc siedzę na l4
-
rozowyflaming wrote:Dzien dobry z rana,
jak sie czuja dziewczynki?
Waldusina: szyjka sie wkurzyla, ze ciagle tam zagladaja, ona nie lubi podgladaczy, teraz jestes w domu i plamien juz nie bedzie! obiecaj szyjce, ze patyczki do uszu nie beda jej juz odwiedzaly
lez, lez, lez i niech ci serwuja smaczne rzeczy do lozka!
Anula: korektor dla mnie bomba to albo YSL ten taki drogi w ch*j albo tani z sephory, marki sephora. Ja smaruje pryszcza zawsze dwoma i tym sposobem nie widac go, tylko w domu zmywam, zeby sobie pooddychal
niech ma cos od zycia... 
Kasia: ou jeeee
pecherzyk pekl skoro temperatura wzrosla! zobaczysz tak bedzie! grunt to pozytywne myslenie!

Sylwia: aaaaa poznamy plec
hyhyhyh
oby bobas rozlozyl nogi doktorkowi i pomachal pisiorkiem albo jego brakiem
czekamy z wiesciami 
Gaduaaaa: wracaj tutaj
albo pisz i tu i tam
temperatura rosnie
czekamy na efekty!
Tuliska - nie stekaj i nie zabijaj, tylko dosiadaj meza. Rozumiem, ze jest dzisiaj w domu? Jak jest to dzialajcie!!!! Bo nawet podczas skoku owu moze byc..
Klaudys: okres krotki bo owu roku sie szykuje i chce zybko wystapic i ciebie zafasolkowac
Judi: mysle, ze plemniory wytrzymaja nawet i dwa dni jak trzeba - najwazniejsze to brak stresu...wiem, ciezko o tym nie myslec..ale no bez przesady o suchej gebie tam plemniki nie siedza i co najwazniejsze w grupie sa
pogadaja, poczekaja, pozwiedzaja i poczekaja na ten moment 
Caro: wracaj, nie podgladaj zza krzakow
Elunia: ty tez wracaj kurna paka i mow jak sie czujesz po Clo!!!!
Zolza jest zasiana, nanananananannanana

Kimi: spiochu Ty! spij ile wlezie bo za 8 miesiecy bedziesz jak zombie
ale taki szczesliwy zombie

jak kogos pominelam to przepraszam - starosc nie radosc
o juz wiem, mialam sie zapytac tutaj naszej mamusi z 3 corkami i kinder niespodziank w brzuchu
eveli_na jestes zawodowym fotografem? szukam aparatu - taki podwodny juz mam, dostalam od meza na rocznice
wiec bede rybki pstrykac i chwalic sie na fb
polecisz jakis aparat do robienia zdjeci na "ladzie"
myslalam o lustrzance ale takiej no w miare taniej 
Flamingu kochany jak.ja cie kocham.
Ojj jak by tak groszek szybko chcial do nas przyjsc ,jak ta owu:)
-
Sylwia91 wrote:Klaudyś a trzeba mieć wyższe? nawet nie wiedziałam o tym! kurde, szkoda, bo to jednak sporo więcej kasy!

Kochana wlasnie nie I sama mi mowila ze nie liczy sie wyksztalcenie tylko podejscie do dzieci mialam w wtorek isc na probe ale wolala wziasc osobe z wyksztalceniem I bez proby
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH