Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny:) u mnie dzisiaj pogoda ponuro leże sobie jeszcze w łóżku. Zastosowałam sobie taktykę serduszka co 2dni ale mam nerwy czy ta brygada we mnie zaczeka.lub zaczekała jeśli np wwspółżyła 2dni temu rano a dzisiaj jeśli bedzie ochota serduszka bedzie wieczorem. Czy jeśli owulka byłaby 12dc czy plemniory z 11dc dotrą do jajca. Taka o to rozkmina na dziś

Też mam często takie rozkminki
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
dadza rade ja nie serduszkowalam w owulkeJudi22 wrote:Hej dziewczyny:) u mnie dzisiaj pogoda ponuro leże sobie jeszcze w łóżku. Zastosowałam sobie taktykę serduszka co 2dni ale mam nerwy czy ta brygada we mnie zaczeka.lub zaczekała jeśli np wwspółżyła 2dni temu rano a dzisiaj jeśli bedzie ochota serduszka bedzie wieczorem. Czy jeśli owulka byłaby 12dc czy plemniory z 11dc dotrą do jajca. Taka o to rozkmina na dziś

rozowyflaming lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualnyDzien dobry z rana,
jak sie czuja dziewczynki?
Waldusina: szyjka sie wkurzyla, ze ciagle tam zagladaja, ona nie lubi podgladaczy, teraz jestes w domu i plamien juz nie bedzie! obiecaj szyjce, ze patyczki do uszu nie beda jej juz odwiedzaly
lez, lez, lez i niech ci serwuja smaczne rzeczy do lozka!
Anula: korektor dla mnie bomba to albo YSL ten taki drogi w ch*j albo tani z sephory, marki sephora. Ja smaruje pryszcza zawsze dwoma i tym sposobem nie widac go, tylko w domu zmywam, zeby sobie pooddychal
niech ma cos od zycia... 
Kasia: ou jeeee
pecherzyk pekl skoro temperatura wzrosla! zobaczysz tak bedzie! grunt to pozytywne myslenie!

Sylwia: aaaaa poznamy plec
hyhyhyh
oby bobas rozlozyl nogi doktorkowi i pomachal pisiorkiem albo jego brakiem
czekamy z wiesciami 
Gaduaaaa: wracaj tutaj
albo pisz i tu i tam
temperatura rosnie
czekamy na efekty!
Tuliska - nie stekaj i nie zabijaj, tylko dosiadaj meza. Rozumiem, ze jest dzisiaj w domu? Jak jest to dzialajcie!!!! Bo nawet podczas skoku owu moze byc..
Klaudys: okres krotki bo owu roku sie szykuje i chce zybko wystapic i ciebie zafasolkowac
Judi: mysle, ze plemniory wytrzymaja nawet i dwa dni jak trzeba - najwazniejsze to brak stresu...wiem, ciezko o tym nie myslec..ale no bez przesady o suchej gebie tam plemniki nie siedza i co najwazniejsze w grupie sa
pogadaja, poczekaja, pozwiedzaja i poczekaja na ten moment 
Caro: wracaj, nie podgladaj zza krzakow
Elunia: ty tez wracaj kurna paka i mow jak sie czujesz po Clo!!!!
Zolza jest zasiana, nanananananannanana

Kimi: spiochu Ty! spij ile wlezie bo za 8 miesiecy bedziesz jak zombie
ale taki szczesliwy zombie

jak kogos pominelam to przepraszam - starosc nie radosc
o juz wiem, mialam sie zapytac tutaj naszej mamusi z 3 corkami i kinder niespodziank w brzuchu
eveli_na jestes zawodowym fotografem? szukam aparatu - taki podwodny juz mam, dostalam od meza na rocznice
wiec bede rybki pstrykac i chwalic sie na fb
polecisz jakis aparat do robienia zdjeci na "ladzie"
myslalam o lustrzance ale takiej no w miare taniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 12:57
Gaduaaa, Tuliska, Caro, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeveli_na wrote:Różowy kochanie jestem pasjonatem samoukiem.
Co do lustrzanki jestem za. Pytanie tylko jakie chcesz konkretnie robic zdjęcia, i do jakiej ceny ten aparat.
I helol w ogóle
zdjecia normalne, czyli jedziemy na wakacje a ja sie bawie w paparazzi - widoki, ludzie - standard
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH