Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny - mam pytanie - Dziś obudziłam się o 4 rano poczym dalej poszłam spać, chociaż spać to cit za duże słowo - bardziej drzemałam do 6 i wtedy zmierzyłam temp bo zawsze o 6 mierze. Dobrze zrobiłam ? Czy powinnam jednak o tej 4 zmierzyć i kilka kresek do tej temp dołożyć ?
-
Pączek wrote:Dziewczyny - mam pytanie - Dziś obudziłam się o 4 rano poczym dalej poszłam spać, chociaż spać to cit za duże słowo - bardziej drzemałam do 6 i wtedy zmierzyłam temp bo zawsze o 6 mierze. Dobrze zrobiłam ? Czy powinnam jednak o tej 4 zmierzyć i kilka kresek do tej temp dołożyć ?
Ja sie obudzilam o 5 a mierze o 7
Jezeli lezysz te pare godzin jeszcze to nic.nie.musisz dokladac lub odkladac
Pączek lubi tę wiadomość
-
ja tez tak sobie wyobrażałamKasia1987 wrote:Waldi ja Ciebie na foto widziałam- szczupłe to takie

Po Twoich wypowiedziach myślałam na początku że jesteś taka silna kobita, wyobrażałam sobie taką mamuśkę wiesz
a tu taki szczupaczek zgrabny i drobny
gdzie Ci się ta moc mieści to nie wiem 
a tu taki mały piękny drobniutki szczuplaczek wyskoczył
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Kasia i tacy się zdarzająKasia1987 wrote:Ale milusioooo

A ja znalazłam na przystanku jadąc z pocztą sakiewkę z monetami...
17 zł 
pojedyncze przypadki, ale jednak są 
AAAA! 900 post
z tej okazji życzę nam, wszystkim staraczkom małej fasolki w brzuszku
i żeby ten 900 post przyniósł mi szczęście w 9 cyklu starań.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 12:21
Kasia1987, Sylwia91, Tuliska, Zołza:) lubią tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Awwwww.... taaaaak

Ale mam dziś uderzenie entuzjazmu, jakbym się napiła alko albo coś
Aż mam dreszcze z radości.
Ale wiecie co jest najfajniejsze? Że w 5 cyklu starań już nie stresuję się i nie dołuję, co ma być to będzie, jestem spokojna. Pierwsze trzy cykle bardzo się nastawiałam i stresowałam, a teraz jestem pogodzona z losem, biorę na klatę co będzie.
ja miałam takie dobre samopoczucie w cyklu w którym sie mi udało..
byłam jakas mega pozytywna-ale ja obstawialam że od ziół ktore piłam..
tylko że ja wogóle nie czułam że to TEN CYKL
Kasia1987 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
serio? a ja wiedziałam od początkuAllmita wrote:ja miałam takie dobre samopoczucie w cyklu w którym sie mi udało..
byłam jakas mega pozytywna-ale ja obstawialam że od ziół ktore piłam..
tylko że ja wogóle nie czułam że to TEN CYKL
zaufajcie swojej intuicji dziewczyny, pamiętam że jak szłam po test to już byłam pewna
potem zrobiłam go, zerknełam z daleka- jedna kreska, rozczarowanie i takie niedowierzenie trochę...wracam, patrzę, o a jednak dwie
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Cyprian 

czy poowu... Ale podobnie jak na owulację. Siedzę w pracy, a chętnie bym wyprostowała brzuch...