Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Gaduuua chrzesny kupuję świece z tego wiem
do tego może medalik no albo po prostu pieniążki; )
FabianCyprian
Tymuś
-
Cześć kobietki
Właśnie wstałam i Was doczytałam. Nigdy nie byłam na chrzcie, więc nawet nie wiem co się kupuje. Z moich kuzynów jestem najstarsza, więc to moje bejbi pewnie będzie pierwsze
U mnie delikatny spadek- ale taki spadek to nie spadek, więc siedzę cichoZołza:), Tuliska lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Cześć kobietki
Właśnie wstałam i Was doczytałam. Nigdy nie byłam na chrzcie, więc nawet nie wiem co się kupuje. Z moich kuzynów jestem najstarsza, więc to moje bejbi pewnie będzie pierwsze
U mnie delikatny spadek- ale taki spadek to nie spadek, więc siedzę cichoKasia1987 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyDzień dobry Wszystkim
Wczoraj nie pisałam bo na pogrzebie byłam... stress.. płacz.. środki uspokajające..
Wieczorem już tylko płacz... przez co dziś wyglądam jak Chińczyk... oczy opuchnięte jak po dobrej imprezie.. plus boli mnie głowa...
Wczoraj Was podczytywalam ale nie miałam weny żeby pisać...
Dziś zresztą mam podobnie.
Nic się nie dzieje... czekam na @ -
Zołza:) wrote:Dzień dobry Wszystkim
Wczoraj nie pisałam bo na pogrzebie byłam... stress.. płacz.. środki uspokajające..
Wieczorem już tylko płacz... przez co dziś wyglądam jak Chińczyk... oczy opuchnięte jak po dobrej imprezie.. plus boli mnie głowa...
Nic się nie dzieje... czekam na @
Ściskam Cię cieplutkoTrzymaj się dzielnie i wracaj do nas szybciutko
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Dzień dobry Wszystkim
Nic się nie dzieje... czekam na @Zołza:) lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny