Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Elunia jak tata się ma?
A dziękuje coraz lepiej. Już go przenieśli z intensywnej terapi na normalny oddział wiec mogę sobie z nim trochę więcej posiedzieć. Opanowałem nawet golenie go chociaż ręka nadal mocno niepewna:-))
W ogóle to jestestem szczerze zszokowana naszą słuzba zdrowia i poziomem medycyny. Tragedia
Lekarze zamiast ratować zdrowie i nie dopuścic do pogorszenia czekają aż będzie tak źle ze trzeba życie ratować bo na zdrowie to już za późno...Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Dzień dobry Wszystkim
Wczoraj nie pisałam bo na pogrzebie byłam... stress.. płacz.. środki uspokajające..
Wieczorem już tylko płacz... przez co dziś wyglądam jak Chińczyk... oczy opuchnięte jak po dobrej imprezie.. plus boli mnie głowa...
Wczoraj Was podczytywalam ale nie miałam weny żeby pisać...
Dziś zresztą mam podobnie.
Nic się nie dzieje... czekam na @Zołza:) lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Elunia wrote:A dziękuje coraz lepiej. Już go przenieśli z intensywnej terapi na normalny oddział wiec mogę sobie z nim trochę więcej posiedzieć. Opanowałem nawet golenie go chociaż ręka nadal mocno niepewna:-))
W ogóle to jestestem szczerze zszokowana naszą słuzba zdrowia i poziomem medycyny. Tragedia
Lekarze zamiast ratować zdrowie i nie dopuścic do pogorszenia czekają aż będzie tak źle ze trzeba życie ratować bo na zdrowie to już za późno...
dobrze że z tatą lepiej, fajnie że spędzasz z nim tak dużo czasu i możesz mu go poświecićwszystko będzie okey, zapewne tata niedlugo się ogarnie i wyjdzie ze szpitala jak NEW
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:będąc w Polsce na początku maja miałam okazję odbierać dziadka ze szpitala... to co się działo nadaje się do UWAGI TVN... mogłabym opowiadanie napisać ale nie będę Was zanudzać.. w każdym razie Polska służba zdrowia leży i kwiczy.. papierologia i burdel na kółkach w tej papierologi to jest szczyt debilizmu ... źle wypisywane recepty, idiotyczne ustawy które hamują pacjenta na każdym kroku ... i cała masa sprzeczności... niech mi ktoś wytłumaczy jak można wypuścić cukrzyka 2 stopnia insulozależnego z receptą na isuline (źle wypisaną) do domu, ze 10strzykawkami do insuliny, bez pena.. (bez możliwści zakupu pena na cito) i jeszcze bez pokazania mu jak ewentualnie mógłby sobie insuline podać.. lub pokierowania kto i kiedy tą insuline poda.... gdzie skoki cukru są od 70 do 400 lub 500.... przeżyłam horror...
dobrze że z tatą lepiej, fajnie że spędzasz z nim tak dużo czasu i możesz mu go poświecićwszystko będzie okey, zapewne tata niedlugo się ogarnie i wyjdzie ze szpitala jak NEW
I zobacz co by taki Twój dziadziuś począ gdyby nie rodzina.. Dramat -
Hej Dziewczyny,
U mnie cuda dziwy na kijaku. Spadek ogromny do 36,4. Takie czary mary
Gaduaaa, chrzestny kupuje świecę
Waldi, kurcze.. Jedź, jedź i daj znać jak się sytuacja rozwinie i co powiedzą lekarze. Trzymam kciuki żeby było dobrze. Ba! Będzie dobrze
Zołza trzymaj się Dzielna Kobitko
Elunia, dobrze, że z tatą jest już dobrze. Niech teraz szybciutko wraca do domuZołza:), Gaduaaa lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyWaldi cały czas trzymam kciuki za Ciebie. Nie wiem jak Cię mogę pocieszać ani wspierać ale w kościele świeczkę za was zapaliłam. Wiem ze nie każdy w Boga wierzy ale na pewno nie zaszkodzi:-))
Gaduaaa, WaldhauzerM, Kim87, Anula1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Hej Dziewczyny,
U mnie cuda dziwy na kijaku. Spadek ogromny do 36,4. Takie czary mary
Gaduaaa, chrzestny kupuje świecę
Waldi, kurcze.. Jedź, jedź i daj znać jak się sytuacja rozwinie i co powiedzą lekarze. Trzymam kciuki żeby było dobrze. Ba! Będzie dobrze
Zołza trzymaj się Dzielna Kobitko
Elunia, dobrze, że z tatą jest już dobrze. Niech teraz szybciutko wraca do domu
Dzięki Caro -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Dziewczyny badajcie się !
W pore wykryte to g... da się wyleczyć.
Chłopak miał 36 lat i 2 nowotwory..
Ja w tym tyg będę wykupywala badania nowotworowe..
będziesz badać markery rozumiem tak?FabianCyprian
Tymuś
-
Elunia wrote:I zobacz co by taki Twój dziadziuś począ gdyby nie rodzina.. Dramat
gdzie taki stary człowiek na emeryturce bez samochodu.. schorowany może coś sam ogarnąć? never!!!
dlatego ja inwestuje w dzieci
dziadek ma 4 dzieci i pomagają wszyscy, uzupełniają się jak puzzle aby jak najlepszy obrazek utowrzyć i mu pomóc...FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Kuźwa.. Sama zaczynam się bać.. Oby tętno było.. Nic więcej mi do szczęścia nie trza.. Na IP jadę po 10 bo mąż wtedy przyjedzie.
Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 08:53
WaldhauzerM lubi tę wiadomość