Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi22 wrote:Napewno groszunio bedzie
a miewałaś już takie spadki ??
Były spadki i piękne wykresy, także nie uwierzę, jak nie zobaczę dwóch kresekpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Zołza:) wrote:Było by miło
w lipcu na ur albo w sierpniu na rocznice
A tak apropo prolaktyny to moja koleżanka miała ostatnio wynik powyżej 2000! Ale się nie stara o dziecko, tylko miała ciągle problemy z wypadaniem włosów. I któryś lekarz z kolei zaproponował jej badania hormonów no i jej wyszło.Zołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:To widzisz jak idealnie się wpasowało
A tak apropo prolaktyny to moja koleżanka miała ostatnio wynik powyżej 2000! Ale się nie stara o dziecko, tylko miała ciągle problemy z wypadaniem włosów. I któryś lekarz z kolei zaproponował jej badania hormonów no i jej wyszło. -
Sylwia91 wrote:Hejo, ja tylko na chwilkę bo zaraz sie ubieram i jadę do ZUSu i do kina potem
Caro! Teraz jak temp odbije w górę to po 3 dniach rób sikacza i zobaczysz dwie krechy, ja tak zrobiłam. Jak tylko odbije to na bank jest dzidzia!
A na co wybierasz się do kina !? -
Co do prolaktyny i włosów to zgadzam się w stresie włosy lecą jak szalone... Zołza kochanie nie przejmuj się bo zdarzają się różne przypadki, nawet bezplemnikowcy mają dzieci bo się trafil jeden i dał radę. Także głowa do góry! :*
Kozamonia trzymam kciuki za wynikikozamonia, Zołza:) lubią tę wiadomość
-
Tusiaaa wrote:Witam i Ja laski....u mnie 35 dzień cyklu....2 dzień spóżnienia @ ...robiłam wczoraj test ale wyszedł negatywny..żadnych innych objawów nie mam prócz bóli jak na @.....staramy sie od 4 lat bez skutku...zaczynam wątpić że kiedykolwiek sie udaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Zołza:) wrote:Mi tez lecą włosy...
Zołza:), Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Co do prolaktyny i włosów to zgadzam się w stresie włosy lecą jak szalone... Zołza kochanie nie przejmuj się bo zdarzają się różne przypadki, nawet bezplemnikowcy mają dzieci bo się trafil jeden i dał radę. Także głowa do góry! :*
Kozamonia trzymam kciuki za wynikiSylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusiaaa wrote:Mąż ma idealną armie plemników i mógł by mieć pełno dzieci...a ja niby jest OK a tu taka dupa
jestem pewna że się Wam uda! :* tylko nie trać wiary
-
Tusiaaa wrote:Mąż ma idealną armie plemników i mógł by mieć pełno dzieci...a ja niby jest OK a tu taka dupaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Sylwia91 wrote:Hejo, ja tylko na chwilkę bo zaraz sie ubieram i jadę do ZUSu i do kina potem
Caro! Teraz jak temp odbije w górę to po 3 dniach rób sikacza i zobaczysz dwie krechy, ja tak zrobiłam. Jak tylko odbije to na bank jest dzidzia!
Oby! Twoje przeczucia liczą się podwójnie
Sylwia91 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
A Ty Zołzolek nie denerwuj się, prl spadnie, będzie szczęśliwy cykl i zjawi się Groszek
Wierzę w to. Najważniejsze to wdrożyć odpowiednie leczenie.
Tusiaa, a wiesz że czasem tak jest. Obydwoje zdrowi, a Groszka nie ma.. Trzymam kciuki za Ciebie i witam na forumSylwia91 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Witam
Ale mi japkę zasyfiło, 3 szt bolących pryszczy wylazło, wrrr ... jako nastolatka miałam piękną czystą cerę a tu na stare lata syfy se o mnie przypomniałyTeściowa jak na mnie spojrzała to spytała "cóż Ci się stało?" na co ja "trądzik młodzieńczy" ino się pod nosem uśmiechnęła.
Dziś kolejny dzień z bolącym podbrzuszem jak na @, dziwne to bo raz boli mniej raz mocniej że no spę biorę a czasem zanika ból na jakiś czas i powraca. I tak w koło Macieju ... wredny małpiszon droczy się ze mną.
Jak zaprowadzałam młodego do przedszkola to tak mnie bolało małpiszonowo i czułam mokrość w majtach. Jeszcze nigdy tak szybko nie wracałam do domu bo byłam ciekawa co tam w gaciach, ufff krwi nie ma ale wydzielina biała gęsta z nitkami śluzu płodnego ... ehhh byle do soboty.
Milka88 wrote:Ja mam Igora a dla dziewczynki podoba mi się Iga. Mąż kręci nosem, ale jak się uda przekonam go, niech sobie ludzie myślą co chcą. Chyba że do tego czasu inne imię wpadnie mi w ucho
u mnie imię Iga też na tapeciestrasznie mi się podoba i krótkie
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙