Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja siedze na balkonie i mam 2 tabsy tej luteiny poj jezykiem... Fuj... To jest okropne. Chcialabym to polknac i zapic a nie trzymac tak dlugo w buzi
nie wiem czy sie przyzwyczaje choc slyszalam ze taka forma podawania leku jest bardzo skuteczna bo dziala jak szpryca w zyle... Ale fe ;(
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:A ja siedze na balkonie i mam 2 tabsy tej luteiny poj jezykiem... Fuj... To jest okropne. Chcialabym to polknac i zapic a nie trzymac tak dlugo w buzi
nie wiem czy sie przyzwyczaje choc slyszalam ze taka forma podawania leku jest bardzo skuteczna bo dziala jak szpryca w zyle... Ale fe ;(
Ale jak musisz to pomyśl ze robisz to nie tylko dla siebieKasia1987 lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:A ja siedze na balkonie i mam 2 tabsy tej luteiny poj jezykiem... Fuj... To jest okropne. Chcialabym to polknac i zapic a nie trzymac tak dlugo w buzi
Kasia przyzwyczaisz się. Kilka dni i nie będziesz zwracała uwagi na smak. Ja tak miałam.Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczęta
Przeczytałam sobie Wasze odp na moje pytanie i tak mi się wydawało, że ginekolog to ginekolog i może kierować na wszystkie badania, które są powiązane z ciążą lub staraniem o ciążę. Jutro idę do innego lekarza, także zobaczymy jakie będzie jego podejście... Coś czuję, że dostanę luteinę. Ważne, żeby mnie nie olał.
Dzisiaj odebrałam kolejne wyniki w tym dziwne DHEAs. Oczywiście za wysokie. Mój wynik to: 6,8 ng/ml0, przy normie 2 - 6,6. Czytałam trochę, ale niewiele rozumiem. Wiem, że to jakiś męski hormon, ale robiłam też testosteron i jest w normie. Wiecie co może oznaczać i jakie ma konsekwencje ten poziom hormonu? Jakieś leczenie? -
nick nieaktualny
-
Tylko 5 km. Mam za słabe mięśnie. Nie wydalają takiego obciążenia. Muszę je rozruszać po zimie
Ale satysfakcja 100%
Pączek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Tylko 5 km. Mam za słabe mięśnie. Nie wydalają takiego obciążenia. Muszę je rozruszać po zimie
Ale satysfakcja 100%
Widze ze sie udało i superowo !
Cieszę siei oby tak dalej
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny