Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tissaia wrote:I chyba największym objawem ciąży jest brak jakichkolwiek objawów.
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyCzikosz wrote:Dziewczyny! Dziękuję Wam za pomoc. Zacznę od mleka z miodem. Potem poszukam jakichś bezpiecznych leków dla ciężarówek.
A co do rocznicy, która wypada w czwartek.
Może piknik przy stadninie? W sensie w pobliżu padoku. Wiecie, zachód słońca i pasące się koniki.Za to nie zapłacicie nic.
Kolejny super pomysł....zobaczymy jaka pogoda bedzię i jaki nastrój po całym dniu pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem i ja ponownie
powiem Wam że udało mi się porozmawiać osobiście z onkolog dziadka i w poniedziałek do niej jedzie.. Ona zleci badania żeby sprawdzić czy dziadek się klasyfikuje do leczenia chemią czy tam radioterpią i podejmie wtedy ostateczną decyzję.. także są szanse!
hospicjum domowe też załatwiłam więc w poniedziałek dziadek wraca do domku i jedzie do onkologsame dobre wieści
huraaa
AniaŁ123, Tissaia, Kim87, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Jestem i ja ponownie
powiem Wam że udało mi się porozmawiać osobiście z onkolog dziadka i w poniedziałek do niej jedzie.. Ona zleci badania żeby sprawdzić czy dziadek się klasyfikuje do leczenia chemią czy tam radioterpią i podejmie wtedy ostateczną decyzję.. także są szanse!
hospicjum domowe też załatwiłam więc w poniedziałek dziadek wraca do domku i jedzie do onkologsame dobre wieści
huraaa
Gaduaa super wiesci pby tak dalej :*
Trzymam.kciuki za zdrowie twojego dziadkaGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Jestem i ja ponownie
huraaa
No to supermoże hospa postawi Dziadka na nogi i zacznie się leczenie przyczynowe, a nie tylko objawowe
-
LILITH.P wrote:No to super
może hospa postawi Dziadka na nogi i zacznie się leczenie przyczynowe, a nie tylko objawowe
wczoraj moja ciotka rozmawiała z ta onkolog i troszkę inaczej przedstawiła sytuację.. onko pomyslała że dziadek jest lezacy, bez ruchu itd, dopiero dziś jej dopowiedziałam że ma się całkiem dobrze i powoutk sobie już sam chodzi... więc obiecała go przebadać pod kontem leczenia także są szanse moim zdaniem! oby się udałoKim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
eveli_na wrote:Gaduaa Ty wiesz ze jesteś wielka nie?
Ogromne kciuki za dziadka ! Sama wiesz !FabianCyprian
Tymuś
-
Pączek wrote:Powiedzcie mi czy miałyście po owu sluz niby kremowy (nie za duzo) z nitkowym rozciągliwym - ze dwie/trzy nitki
Mam sie tym nie przejmować ? I mam uczucie ze mi zaraz cos z tamtąd wypłyniePączek lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś