Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak zaczniesz wpisywać jakieś objawy to będzie skakać. U mnie tych % było jakoś bardzo mało.. Ale to prawdopodobieństwo pozytywnego testu to nie jest tak że po Twoich objawach masz tyle % szans na ciążę tylko pokazuje czy w przypadku ciąży w tym dniu już wyjdzie test. Ja miałam prawdopodobieństwo pozytywnego testu chyba 60% w dniu w którym robiłam. Ma na to wpływ ile kobiet w tym dniu po owu juz miało pozytywny test
-
Sylwia91 wrote:Jak zaczniesz wpisywać jakieś objawy to będzie skakać. U mnie tych % było jakoś bardzo mało.. Ale to prawdopodobieństwo pozytywnego testu to nie jest tak że po Twoich objawach masz tyle % szans na ciążę tylko pokazuje czy w przypadku ciąży w tym dniu już wyjdzie test. Ja miałam prawdopodobieństwo pozytywnego testu chyba 60% w dniu w którym robiłam. Ma na to wpływ ile kobiet w tym dniu po owu juz miało pozytywny test
każda z nas jest inna
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kasia1987 wrote:HIT
wiedziałam lepiej niż OF kiedy mam owulację, mówiąc szczerze pod tym względem w ogóle mi nie pomógł
za to doceniam za fora i dziewczyny na nich!
Tissaia, Kasia1987 lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Szuflada ja podobnie- dla mnie największym bezsensem jest detektor
Każdy objaw, nawet małpowy będzie zaliczał do ciążowego itd... w 1 cyklu się tym jarałam, teraz jestem na szarym wykresie i dobrze mi z nim. Dla mnie ovufr przydaje się, bo nie muszę rysować wykresików na karteczkachno i wiedza z forum... plus wsparcie
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Szuflada ja podobnie- dla mnie największym bezsensem jest detektor
Każdy objaw, nawet małpowy będzie zaliczał do ciążowego itd... w 1 cyklu się tym jarałam, teraz jestem na szarym wykresie i dobrze mi z nim. Dla mnie ovufr przydaje się, bo nie muszę rysować wykresików na karteczkachno i wiedza z forum... plus wsparcie
teraz na belly też nie zamierzam wykupić- tam się szaro nie robi, zabrali mi tylko kilka drobiazgów, mówiąc szczerze jakoś przeżyje bez nich
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:dla mnie te całe wykresy tu to jakiś pic na wodę
wiedziałam lepiej niż OF kiedy mam owulację, mówiąc szczerze pod tym względem w ogóle mi nie pomógł
za to doceniam za fora i dziewczyny na nich!
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Szuflada ja podobnie- dla mnie największym bezsensem jest detektor
Ja podobnie w pierwszym cyklu się jaralam tym jak głupia. A teraz to tylko ciekawostka i tyle
W ogóle to wg mnie najbardziej ciążowe są te wykresy kijowe, z szlejaca temperatura. I chyba największym objawem ciąży jest brak jakichkolwiek objawów.
Może zróbmy tak... Im mniej punktów tym większa szansa na ciąże
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny