Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czikosz wrote:Przez Ciebie mam ochotę na lody! Och zła Ty!
Ja gdzieś wyczytałam że amerykańscy naukowcy dowiedli, że lody dobrze wpływają na płodność kobietyWięc smacznego!!! Mam tylko nadzieję że chodzi o lody z lodziarni :p
Sylwia91, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Tusiaaa wrote:No najprawdopodobniej tak sie skończy ale chciałam być oryginalnaPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
nick nieaktualnyDziewczyny! Dziękuję Wam za pomoc. Zacznę od mleka z miodem. Potem poszukam jakichś bezpiecznych leków dla ciężarówek.
A co do rocznicy, która wypada w czwartek.
Może piknik przy stadninie? W sensie w pobliżu padoku. Wiecie, zachód słońca i pasące się koniki.Za to nie zapłacicie nic.
KlaudyŚ, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Albo wesołe miasteczko! Haha ja uwielbiam i byłabym w siódmym niebie gdyby mnie mąż zabrał
byliśmy w tamtym roku w Energylandii
polecam! Byśmy pojechali w tym roku ale niestety brzuszek nie pozwala
rozowyflaming, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Czikosz wrote:Dzięki za odpowiedź.
Ja mam coś bardziej błahego, a mianowicie kaszel, którego się nie mogę pozbyć. Jest suchy, czasami tylko zwilgotniały.
Znacie coś na suchy kaszel, co byłoby bezpieczne dla kobiety w ciąży?
To może być objaw jakiejś alergii. Koleżanka cały czas kaszlała. Okazało się że ma alergię lub nadwrażliwość na soję modyfikowaną. -
szuflada wrote:Sylwuś, my już rok temu planowaliśmy, że w to lato jedziemy do Energylandii
no ale teraz to bez sensu jechac, bo ja bym tylko stała i patrzyła
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Ja gdzieś wyczytałam że amerykańscy naukowcy dowiedli, że lody dobrze wpływają na płodność kobiety
Więc smacznego!!! Mam tylko nadzieję że chodzi o lody z lodziarni :p
kazdy lodzik jest dobry
Klaudys jak masz mozliwosc monitoringu to polecamja wedlug mojej pani ginekolog mialam owulacje, pecherzyk pekl a w domu siedzialam i sie zamartwialam czemu co dwa dni mam test owu pozytywny - wiec poszlabym na kilka dni przed owu i potem na kilka dni po
Zolzolec masz gadane - wycyganisz duuzo, ja zapisalam sie kiedys do endokrynologa, ktory mnie zbywal i czekasz tam minimum pol rokuterroryzowalam go
codziennie
i termin sie znalazl w nastepnym tygodniu buhahahah [zlowieszczy smiech]
poprostu idziesz do rodzinnego, koloryzujesz sprawe - powiedz, ze ci mleko wycieka
to i za darmo prolaktyne dostaniesz
plus ze plamisz przed okresem to progesteron w gratisie a na tarcyzce to powiedz, ze ciebie boli
nie wiem wciskaj mu kity
Sylwia mialam napisac - widzialam wczoraj twoj brzusio! cudo
dla ciezarowek lubiacych parki rozrywki skoro nie mozecie na rollercoasterze pojezdzic to porobcie chociaz tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 12:05
Sylwia91, Pączek, szuflada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:To może być objaw jakiejś alergii. Koleżanka cały czas kaszlała. Okazało się że ma alergię lub nadwrażliwość na soję modyfikowaną.
Nic nowego ostatnio nie jadłam, w niczym nowym ubrań nie prałam. Może coś teraz pyli, chociaż nie wiem, bo nigdy nie miałam na nic uczulenia. -
nick nieaktualnyCzikosz wrote:Brzuch ciążowy jest ciężki i twardy z tego co mi się obiło o uszy, więc pewnie działa jak piłka.
ja marze o brzuchu ciazowym - bede wtedy malowac na nim smieszne minki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 12:09
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Ptaszku tak.zrobie niby testy owu negatywne wuchodza ale jakos spokoju.mi temp nie daje
Klaudys zrob dzisiaj test, moim zdaniem kreska bedzie mocniejsza niz wczoraj
tylko wstrzymaj siuski na jakis czas i malo pij
tyyy a moze juz mialas jedna owulke i teraz druga bedzie
masz blizniaki w rodzinie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 12:27