Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołza:) wrote:Ja chodzę na Zabi Kruk do dr. Tupacz-Mosakowskiej. Młoda fajna lekarka.
Pierwsza która na wieść o planowanej ciąży nie odeslala mnie z kwasem foliowym ba pół roku a wysłała na badaniaPóki co jestem na etapie robienia badań ale jestem zadowolona
Takie podejście mi się podobarozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
rozowyflaming wrote:podgladam z krzakow, razem z Paczkiem i pewnie milionem innych dziewczyn z OF hahaha
Paczek - nie mozesz zmienic nicka? ja juz po sniadaniu i mam teraz taka ochote na paczka......wczoraj jak stalkowalam twoj wykres to tez mi sie zachcialo paczka
nie moglas sie nazwac zdrowy koktajl z selera?
Hahaha jasne
Moze zmienię na rurka z kremem ? Albo wiem....napoleonkamoze ich nie lubisz to bedzie Ci prosciej
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Ja chodzę na Zabi Kruk do dr. Tupacz-Mosakowskiej. Młoda fajna lekarka.
Pierwsza która na wieść o planowanej ciąży nie odeslala mnie z kwasem foliowym ba pół roku a wysłała na badaniaPóki co jestem na etapie robienia badań ale jestem zadowolona
Ja mam swojego gin w Bydgoszczy. Tylko jeździć mi się nie chce... i tak zaczynam polować na kogoś w Gdańsku. Widzę, że opinie ma fajne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, witam was z krzaków
jakoś ostatnio tylko was przeglądam, nie mam nic ciekawego do powiedzenia i staram się wyluzować i odpuścić starania.
Nawet temperatury już mi się nie chce mierzyć i parę razy już zapomniałam o tym.rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny