Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Niepokalanek jest super, biorę 2 cykle: obniżył mi już trochę prolaktynę, nie bolą mnie sutki (sorki za szczegóły, ale zwykle w 2 fazie cyklu miałam nadwrażliwe, śpię na brzuchu to je ciągle czułam i mnie wkurzały;)). Mam nagle też w miarę równą długość, kiedyś zdarzały mi się nagle jakieś super długie- ale nie wiem czy to jego zasługa. Do tej pory nie brałam nic innego, co mogłoby to wyregulować, więc przypuszczam, że tak.
O proszę,dobrze wiedziećJa ostatnio miałam w miare regularnie co 32-33 dni ale raz na kilka miesięcy mi się zatrzymuje franca i hugo wie od czego....szkoda że nie od fasolki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypodgladam z krzakow, razem z Paczkiem i pewnie milionem innych dziewczyn z OF hahaha
Paczek - nie mozesz zmienic nicka? ja juz po sniadaniu i mam teraz taka ochote na paczka......wczoraj jak stalkowalam twoj wykres to tez mi sie zachcialo paczka
nie moglas sie nazwac zdrowy koktajl z selera?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 09:09
Kasia1987, Zołza:), kozamonia, Pączek, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusiaaa wrote:O proszę,dobrze wiedzieć
Ja ostatnio miałam w miare regularnie co 32-33 dni ale raz na kilka miesięcy mi się zatrzymuje franca i hugo wie od czego....szkoda że nie od fasolki
skoro Hugo wie..to teraz trzeba odnalezc Hugo i sie go zapytac
Hejo Tusia
szukasz zdjecia w internecie, klikasz prawym "kopiuj adres url obrazka"
wklejasz tutaj na forum ale przed obrazkiem i po wstawiasz [img][/img]
czyli np.
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Dziewczynki... z racji tego że wyskoczyła mi ta wysoka prolaktyna postanowiłam sobie zrobić szereg innych badań. Podobno prolaktyna zawsze z czymś w parze idzie...
Chce iść na dniach do lekarza i będę chciała skierowania. Na jakie badania iść ?
Help :p
a ktory dzien cyklu? zbadalabym wszystko - zrob jeszcze raz tsh i w gratisie ft4, ft3 plus lh, fsh i testosteron no i prolaktyne i progesteron
ja wiecej nie badalam
aaaa jakis estradiol cos takiego tez mialam robione..
EDIT: Zolza ten testosteron to na serionie sugeruje, ze jestes mezczyzna haha ale ja mialam raz w gornej granicy - odstawilam mieso, jem tylko drob i sie uregulowalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 09:15
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:a ktory dzien cyklu? zbadalabym wszystko - zrob jeszcze raz tsh i w gratisie ft4, ft3 plus lh, fsh i testosteron no i prolaktyne i progesteron
ja wiecej nie badalam
aaaa jakis estradiol cos takiego tez mialam robione..
EDIT: Zolza ten testosteron to na serionie sugeruje, ze jestes mezczyzna haha ale ja mialam raz w gornej granicy - odstawilam mieso, jem tylko drob i sie uregulowalo
z owa karteczka powitam Panią Doktor
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:Polecasz jakiegoś gin w 3mieście?
Ja chodzę na Zabi Kruk do dr. Tupacz-Mosakowskiej. Młoda fajna lekarka.
Pierwsza która na wieść o planowanej ciąży nie odeslala mnie z kwasem foliowym ba pół roku a wysłała na badaniaPóki co jestem na etapie robienia badań ale jestem zadowolona
Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość