Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Kim, na kiedy ten zacny system wyznaczył Ci termin porodu?
Uważaj! Niebawem i ja się ze swoim groszkiem ustawię na starcie i będziemy rozwijać się niemal na równi z Tobą!Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Czikosz wrote:A w ogóle to nie ma już nikogo, kto testowałby 1 czerwca? Z tego, co mi znajoma napisała to wykruszył się trochę 1 czerwca! Halo! Jest ktoś, kto planuje testowanie ciążowe 1 czerwca?
W kupie raźniej!
Chyba otwierasz czerwcowy sezon na testowanie
Ja jestem zaraz po TobieCzikosz lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:A w ogóle to nie ma już nikogo, kto testowałby 1 czerwca? Z tego, co mi znajoma napisała to wykruszył się trochę 1 czerwca! Halo! Jest ktoś, kto planuje testowanie ciążowe 1 czerwca?
W kupie raźniej!
Sylwia wiem tyle że ja caletzycie siekiery piłam i teraz jakby ktoś dał mi lekką z mlekiem to chybabym się popluła w domu z cykorii mam i pijamSylwia91 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
A co do lodów, to ja właśnie wcislam w siebie po śniadaniu
mniaaam mniaaaaam mniaaam
teraz jeszcze drugie śniadanie w postaci tableciochów i wstawać bo praca wzywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:29
Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MissHania wrote:@Kasia1987 czemu lekarz przypisał Ci luteinę?
Dziewczyny czy wszystkie zalecenia odnośnie kierowania na badania, luteiny itp dają Wam zwykli lekarze gin? Ja mam pakiet firmowy medicover i lekarz twierdzi ze badania ktore orzekają o jakichś nieprawidłowościach np niski progesteron powinnam wykonywać w ich klinice invimed która sie tym zajmuje. A on jako gin nie moze. Nie rozumiem czy to zabieg sprzedażowy, strategia kliniki czy rzeczywiście ginekolog nie moze.
Choruje na endometrioze wiec każdy cykl jest na wagę złota a mam w ręku badania za ktore sama zapłaciłam i nie wiem dokąd z nimi pójść. Poza tym czy jest szansa ze lekarz w 24 dc pod kazał brać luteinę na ten niski progesteron czy od nowego cyklu?
Przepisała mi to bo chce, żebym miałam nieco wyższy progesteron, a trochę niższą luteinę.
Ktoś pytał, czy ma sens brać od 24 dc. Ja mam dziś 29 dc i specjalnie jej dopytywałam, czy czekac na nowy cykl, czy od dziś- to powiedziała że mam od razu zacząć.
Nie zaleciła mi, czy lepiej doustnie czy dowcipnie, dlatego Was pytam, bo mi dała wolną rękę
rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Tusiaaa wrote:Witam i Ja....Kolejny słoneczny dzięń dzisiaj....
u mnie dziś 5 dzień brania duphastonu więc od jutra czekam na @...dziwi mnie tylko ten skok temperatury
Tusia cześć
Pokażesz nam wykres?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Przepraszam, że tak urywam i znów dopisuję -Haniu normalny dobry lekarz szuka problemu i kieruje na odpowiednie badania, a nie szuka tylko okazji do zarobku. Straszne kłamstwa Ci wciska, jak możesz to zmień lekarza, chyba szkoda czasu na takiego... Ja chodzę prywatnie, miałam monitoring (2 razy usg), plus jedną normalną wizytę, prywatnie zbadane hormony na zlecenie ginki, a za to wszystko w warszawie skasowała mnie 100 zł. Jestem w sumie w szoku, że tylko tyle.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny