Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czikosz wrote:Luteinę brałam doustnie, nigdy nie miałam po niej żadnych negatywnych objawów, pozytywnych zresztą też.
U mnie temperatura zachowuje stoicki spokój! Czuję jakby się udało, ale nie bardzo chcę się nakręcać.
Jak dziołchy uważacie, 1 czerwca będzie dobrym dniem? Czy aby nie za wczas na testowanie tego dnia?trzymam kciuki
Czikosz, eveli_na lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:1 czerwca zawsze jest dobrym dniem
trzymam kciuki
Kim, na kiedy ten zacny system wyznaczył Ci termin porodu?
Uważaj! Niebawem i ja się ze swoim groszkiem ustawię na starcie i będziemy rozwijać się niemal na równi z Tobą!Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
@Kasia1987 czemu lekarz przypisał Ci luteinę?
Dziewczyny czy wszystkie zalecenia odnośnie kierowania na badania, luteiny itp dają Wam zwykli lekarze gin? Ja mam pakiet firmowy medicover i lekarz twierdzi ze badania ktore orzekają o jakichś nieprawidłowościach np niski progesteron powinnam wykonywać w ich klinice invimed która sie tym zajmuje. A on jako gin nie moze. Nie rozumiem czy to zabieg sprzedażowy, strategia kliniki czy rzeczywiście ginekolog nie moze.
Choruje na endometrioze wiec każdy cykl jest na wagę złota a mam w ręku badania za ktore sama zapłaciłam i nie wiem dokąd z nimi pójść. Poza tym czy jest szansa ze lekarz w 24 dc pod kazał brać luteinę na ten niski progesteron czy od nowego cyklu? -
MissHania wrote:@Kasia1987 czemu lekarz przypisał Ci luteinę?
Dziewczyny czy wszystkie zalecenia odnośnie kierowania na badania, luteiny itp dają Wam zwykli lekarze gin? Ja mam pakiet firmowy medicover i lekarz twierdzi ze badania ktore orzekają o jakichś nieprawidłowościach np niski progesteron powinnam wykonywać w ich klinice invimed która sie tym zajmuje. A on jako gin nie moze. Nie rozumiem czy to zabieg sprzedażowy, strategia kliniki czy rzeczywiście ginekolog nie moze.
Choruje na endometrioze wiec każdy cykl jest na wagę złota a mam w ręku badania za ktore sama zapłaciłam i nie wiem dokąd z nimi pójść. Poza tym czy jest szansa ze lekarz w 24 dc pod kazał brać luteinę na ten niski progesteron czy od nowego cyklu? -
nick nieaktualny