Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:A co do lodów, to ja właśnie wcislam w siebie po śniadaniu
mniaaam mniaaaaam mniaaam
teraz jeszcze drugie śniadanie w postaci tableciochów i wstawać bo praca wzywa
Tuliska ja to się śmieję, bo niedawno byłam przeciwniczką wszystkich dropsów, stawiałam na naturę w życiu wierząc, że organizm sam sobie poradzi, a teraz pokaźne śniadanie z tabletek się uzbierało...(kwas fol, niepokalanek, jodid, vit D, vit E, a teraz dojdzie luteina:P)
Kim87, rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Tuliska ja to się śmieję, bo niedawno byłam przeciwniczką wszystkich dropsów, stawiałam na naturę w życiu wierząc, że organizm sam sobie poradzi, a teraz pokaźne śniadanie z tabletek się uzbierało...
(kwas fol, niepokalanek, jodid, vit D, vit E, a teraz dojdzie luteina:P)
U mnie Witaminy Pregna Plus, Wiesiek, Bronek i Magnez :pKasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Tuliska ja to się śmieję, bo niedawno byłam przeciwniczką wszystkich dropsów, stawiałam na naturę w życiu wierząc, że organizm sam sobie poradzi, a teraz pokaźne śniadanie z tabletek się uzbierało...
(kwas fol, niepokalanek, jodid, vit D, vit E, a teraz dojdzie luteina:P)
Ja od 5 dni też niepokalanekno i duphaston...
Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:U mnie Witaminy Pregna Plus, Wiesiek, Bronek i Magnez :p
Zołza myślisz, że po kilku miesiącach będziemy świeciły?
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Zołza myślisz, że po kilku miesiącach będziemy świeciły?
ja szybciej będę za żarówkę robić
Magnez,wiesiołek,vit c, vit d, rhadiola rose, folic plus multiwitaminyZołza:), rozowyflaming lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tusiaaa wrote:Ja od 5 dni też niepokalanek
no i duphaston...
Niepokalanek jest super, biorę 2 cykle: obniżył mi już trochę prolaktynę, nie bolą mnie sutki (sorki za szczegóły, ale zwykle w 2 fazie cyklu miałam nadwrażliwe, śpię na brzuchu to je ciągle czułam i mnie wkurzały;)). Mam nagle też w miarę równą długość, kiedyś zdarzały mi się nagle jakieś super długie- ale nie wiem czy to jego zasługa. Do tej pory nie brałam nic innego, co mogłoby to wyregulować, więc przypuszczam, że tak.
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Powinnam sobie kupić torebkę na tabletki :p
Już sobie nas wyobraziłam na mieście... hahaha
Dodatkowe puzderko a tam aptekajak jakieś babcie
rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki... z racji tego że wyskoczyła mi ta wysoka prolaktyna postanowiłam sobie zrobić szereg innych badań. Podobno prolaktyna zawsze z czymś w parze idzie...
Chce iść na dniach do lekarza i będę chciała skierowania. Na jakie badania iść ?
Help :prozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny