Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołza:) wrote:Kasiula
!
Tule Cię mocno !
I teraz... żarty się skończyły
Czerwiec jest Nasz !
Także... odpoczywaj bo czekają nas ostre sexy;P
Zbieraj siły... naoliwiaj kości... i łooooooogień w szopie
Ja się dopisuję do czerwca -
Kim87 wrote:Hej Nikola myślałam o tobie ostatnio
u mnie ok. Poza cyckami i zmęczeniem nic mi nie dolega. Kończę 7 tydzień i za 1,5 tygodnia lecę na pierwsze usg grocha.
W środę lecę do Polski ale dostałam zielone światło od mojego domowego lekarza. Trochę się stresuje ale wierzę że wszystko będzie ok;)
Myslalas? O jak milo
To jak narazie wszystko znosisz bezowjawowo
Pewnie urlop sie przyda -
Pączek wrote:Ania
http://gurbacka.pl/dieta-w-hashimoto-zobacz-co-mozesz-jesc-a-czego-unikac/
Dziękuję Pączusiu!
Tak chętnie bym Cię pożarła i popiła mlekiem, ale nie mogę
Z tego artykułu wynika że należy unikać mleka, ale nie zupełnie wykluczyć, czyli do kawki można (tego się trzymam)Pączek lubi tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Dzięki za przytulenie Pączuś i Kim śle buziaki :-***
Jest mi smutno nawet wylałam morze łez i złości, sama do siebie mówiłam jak to jest możliwe.. jest mi smutno ale nadzieje pokładam w tym 5cyklu starań . Następny@wypada mi w dzień lub dzień urodzin (23czerwca ma urodziny) mojego skarba lub dzień po. Fajnie byłoby sprawiać mu taki urodzinowy prezent w postaci testu ciążowego z dwoma krechami.
W tym cyklu miesiaczka mnie zaskoczyła o parę dni wczesniej jakieś 3-4dni.cykl trwał 24dni.musi się udać
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyWidzę, że wszystkie mamy takie przeżycia. Człowiek cieszy się że znajomym się udało. Ale z drugiej strony czuje się taki zawód, że nam samym jakoś nie idzie to staranie.
Na szczęście my mamy większość znajomych dość taktownych więc raczej nie słyszymy "A kiedy Wy?"
Dziś pół dnia spędziłam w ogródku, sądziłam kwiatki, sialam zioła itp. Jakoś się wyciszylam.
Jak się nie uda w tym cyklu to około 9 czerwca lecę do Pl na HSG. -
nikola2877 wrote:Myslalas? O jak milo
To jak narazie wszystko znosisz bezowjawowo
Pewnie urlop sie przydaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Widzę, że wszystkie mamy takie przeżycia. Człowiek cieszy się że znajomym się udało. Ale z drugiej strony czuje się taki zawód, że nam samym jakoś nie idzie to staranie.
Na szczęście my mamy większość znajomych dość taktownych więc raczej nie słyszymy "A kiedy Wy?"
Dziś pół dnia spędziłam w ogródku, sądziłam kwiatki, sialam zioła itp. Jakoś się wyciszylam.
Jak się nie uda w tym cyklu to około 9 czerwca lecę do Pl na HSG.Tissaia lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
AniaŁ123 wrote:Cześć Dziewczyny,
Trochę mnie nie było. Balowałam w Trójmieście i nie miałam czasu ani sprzętu, aby wchodzić na forum.
Troszkę się podziało. Ledwo przebrnęłam przez te naście stron
Kasiu i Judi bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że ten cykl będzie dla Was szczęśliwszy
Flamingu jeszcze a propos hashimoto, ja też oż 3 tygodni jestem na diecie bezglutenowej i mam wrażenie, że trochę mi to koi nerwy, ale nie wiem czy to faktycznie prawda. Zastanawiam się nad tą laktozą, ale strasznie mi będzie ciężko, gdyż moja dieta jest oparta na produktach mlecznych. Czy orientujesz się, jak to jest z tymi produktami mlecznymi? Nie mogę nigdzie uzyskać informacji, dlaczego właściwie hashimotki powinny rezygnować również z tych produktów. Jeśli ja nie mam żadnych objawów nadwrażliwości na tego typu produkty, to mimo wszystko powinnam ich unikać?
Może któraś z Was wie o co chodzi z produktami mlecznymi i hashimoto? Będę wdzięczna za pomoc
Ja obecnie odliczam godziny do @ i zbieram siły do nowej rundyja jem mało glutenu ale coś tam jem.. Na diecie nie jestem
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Tissaia wrote:Widzę, że wszystkie mamy takie przeżycia. Człowiek cieszy się że znajomym się udało. Ale z drugiej strony czuje się taki zawód, że nam samym jakoś nie idzie to staranie.
Jak się nie uda w tym cyklu to około 9 czerwca lecę do Pl na HSG.Tissaia lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ale mam zachcianki przed @ Tylko bym jadła i jadła. Pałaszuję wszystko co się da
Znowu waga wystrzeli mi w kosmos!I co tu począć gdy hormony dają po twarzy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo dziewczyny,
nie mam komputera ze soba a wifi chyba po ciemku instalowali
tule wszystkie dziewczyny z @ ...
te bez @ tez
zolzol ktory dzien cyklu masz? moze prolaktyna maleje i macica szalejepolej jej
mozna zajsc lykajac bromkaZołza:), Kim87 lubią tę wiadomość