Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czikosz wrote:Dzień dobry dziewczyny, a u mnie chyba już pozamiatane, bo test negatywny (oczywiście, że nie wytrzymałam do 1 czerwca). Temperatura na poziomie do dupy, więc cóż. Nie udało się.
No to może następny.Czikosz lubi tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:A co z tym spadkiem temp? Może zwiastować owulacje? Ktos się orientuje?
Nie zawsze spadek moze oznaczac owulacje organizm pare razy przygotowuje sie do niej .
Wiec moze być nadchodzaca owulacja lub nie udane podejście.
Polecam robic testy owulacyjne wtedy bedziesz miala pewnosc ze w tym dniu lub najblizszych moze wystąpićKim87 lubi tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:A jak długie masz cykle?
Bylas kiedys na monitoringu?
i na ostatnim usg w zeszłym roku byłam po owulacji, znalazł płyn w zatoce więc wskazywało na odbytą owulację więc teoretycznie miewam owulacjeFabianCyprian
Tymuś
-
Pączek wrote:Ja też lecę z wykresami ale w lipcu - daje sobie jeszcze szanse w czerwcu - jak nie wypali to zrobię wszystkie badania
a tutaj u mojej ogolnej chciałabym pobadać hormony i zobaczyć co w trawie piszczy...FabianCyprian
Tymuś
-
KlaudyŚ wrote:Nie zawsze spadek moze oznaczac owulacje organizm pare razy przygotowuje sie do niej .
Wiec moze być nadchodzaca owulacja lub nie udane podejście.
Polecam robic testy owulacyjne wtedy bedziesz miala pewnosc ze w tym dniu lub najblizszych moze wystąpić
Mi testy chyba zle wykazują owulacje. W ostatnim cyklu w dzień owulacji test wykazal dwie ciemne krechy -
Witam Was Kochane w dniu pracy!
Nie dość że poniedziałek, to jeszcze rano stanęłam na wadze i się przeraziłam! Przez długi weekend przytyłam 1,5 kg!Muszę opanować te moje zachcianki przez @, bo to naprawdę zmierza ku jakiejś katastrofie, a najlepiej niech ta małpa szybko przychodzi, a nie mąci mi w głowie
Czikosz głowa do góry, jeżeli faktycznie teraz się nie udało, to zobaczysz, w czerwcu będzie jakaś klęska urodzaju na ovu, same zagroszkowane, a w tym gronie oczywiście i my
Pączek, Klaudyś, oby tak dalej! Trzymam za Was mocno kciuki!!! Życzę ślicznego, dorodnego, pyzatego groszka! :*
Pączek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Witam Was Kochane w dniu pracy!
Nie dość że poniedziałek, to jeszcze rano stanęłam na wadze i się przeraziłam! Przez długi weekend przytyłam 1,5 kg!Muszę opanować te moje zachcianki przez @, bo to naprawdę zmierza ku jakiejś katastrofie, a najlepiej niech ta małpa szybko przychodzi, a nie mąci mi w głowie
Czikosz głowa do góry, jeżeli faktycznie teraz się nie udało, to zobaczysz, w czerwcu będzie jakaś klęska urodzaju na ovu, same zagroszkowane, a w tym gronie oczywiście i my
Pączek, Klaudyś, oby tak dalej! Trzymam za Was mocno kciuki!!! Życzę ślicznego, dorodnego, pyzatego groszka! :*
ZachciankiSkąd ja to znam
Przed @ najlepiej smakują lody, chipsy, batoniki itp....nigdy tak nie smakują jak przed @
Wiem po sobie - pochłaniam takie rzeczy jak odkurzacz. Mój tylko strasznie się dziwi gdzie ja to wszystko mieszczę
Trzymaj kciuki, trzymaj ! Przyda się
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Witam Was Kochane w dniu pracy!
Ojj trzymaj przyda nam sie
Taki pierozek to zacalowany byl by przez e ciocie
Ania malpa wypuka kilogramy ,sprawdzone na mnie :pAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam..
Tule mocno te które nawiedziła @..tak mocno mocno.
Tissaia.. Znam ten ból niestety.. I wiem że moja kuzynka jak się dowie że jestem będzie bardzo rozczarowana.. Stwierdziłam że jej nie będę mówić. W końcu do spotkania dojdzie.. Ostatnio dowiedziałam się od laski która ze mną leżała że zna moją kuzynkę i to ze złej strony. Że jest bardzo dwulicowa.. To niestety prawda. I tak będzie na mnie psy wieszać i tak mimo że nie jestem niczemu winna. Być może popsuje to relacje rodzinne ale szczerze nie zależy mi na tym. Muszę myśleć o sobie nie o reszcie świata..
Tissaia trzymam kciuki za to badanie na które przylecisz.
I kocham Was bo tylko z Wami mogę pogadać..KlaudyŚ, Kasia1987, Zołza:), Gaduaaa, Pączek, Kim87, Tissaia lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:noooo to prawda...a jeszcze jak sie ma późne owulacje to w ogóle przegibane... u mnie dopiero około 16dc min..
Cześć
Lecimy znów razem... u mnie 3 dc, a owulację mam zwykle koło 18 dc, to sobie razem poczekamy Gaduaa
Zgadzam się z Wami że początki cyklu to mega nudaGaduaaa lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane