Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:U mnie też cudna pogoda... Aż mi szkoda w biurze to przesiedzieć, jest bosko na zewnątrz... Kocham spędzać czas na powietrzu, w biurze jestem nieszczęśliwa!
Ale w ogóle jak teraz byłam te wolne dni w domku, to mi się tak podobało, mogłabym być mamusią na pełen etat, kurką domową dbającą o męża i dzieci.. Naprawdę, kariera mnie nie obchodzi... Ale byłoby to piękne... a tu dziudziusia brak...
Też w biurze siedzę ;/
Chyba złożę wniosek o przeniesienie mi biurka na zewnątrzZołza:), Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:A ja dziś o 10:30 sobie testa owu rypne :p
Coprawda w tym cyklu nie mam co liczyć na groszka.. ale brakuje mi sikańców
A nóz widelec się zaskoczysz piękna, bo masz to czego nie mam teraz ja- total luza groszki, to lubia mamuśki zaskakiwać
Daj znać jak sikaniec wyszedłZołza:) lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:A nóz widelec się zaskoczysz piękna, bo masz to czego nie mam teraz ja- total luz
a groszki, to lubia mamuśki zaskakiwać
Daj znać jak sikaniec wyszedł
Wczoraj wieczorem był taki. Zobaczymy dziś :p
Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91c45b6374ee.jpg
Wczoraj wieczorem był taki. Zobaczymy dziś :p
Zołzita zobaczysz jakie krechy będą w następnym cyklu.. Też tak miałam.. Takie krechy jak nigdy..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Zołza:) wrote:Ja Cie nigdy znielubie :p
Nidyrydy :p
Kocham
Zołzita przyjdzie czas że i Ty będziesz na moim miejscu i będziesz kopytka wystawiać..Zołza:), Kasia1987 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:U mnie też cudna pogoda... Aż mi szkoda w biurze to przesiedzieć, jest bosko na zewnątrz... Kocham spędzać czas na powietrzu, w biurze jestem nieszczęśliwa!
Ale w ogóle jak teraz byłam te wolne dni w domku, to mi się tak podobało, mogłabym być mamusią na pełen etat, kurką domową dbającą o męża i dzieci.. Naprawdę, kariera mnie nie obchodzi... Ale byłoby to piękne... a tu dziudziusia brak...
Kasiu ja też tak mam. Chciałabym gotować obiadki, piec ciasteczka, prać i chodzić na spacerki do parkuPrzynajmniej przez jakiś czas
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Ciekawe czy mi już ta prolaktyna cokolwiek opadla... :p
Pewnie tak. Inaczej test by Ci wyszedł słabszy..
Ja bromergon zaczęłam brać na końcu cyklu i w nowym testy mi wychodziły aż czarne.. Więc pewnie spada Prolaktyna.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Pewnie tak. Inaczej test by Ci wyszedł słabszy..
Ja bromergon zaczęłam brać na końcu cyklu i w nowym testy mi wychodziły aż czarne.. Więc pewnie spada Prolaktyna.
Ooo to super
A jak zagroszkowalas to mialas prolaktyne już w normie? -
Zołza:) wrote:Ciekawe czy mi już ta prolaktyna cokolwiek opadla... :p
Jestem pewna że tak. Mi w 3 tygodnie brania niepokalanka już się pokazał niższy poziom. A Ty masz Bronkaon o wiele mocniejszy niż moje ziółko.
PS. wszystkim bolesnym okresowiczkom polecam niepokalanek, będę to powtarzała do znudzenia, żałuję, że odkryłam to w takim wieku, a cierpiałam bóle tyle latprzeżyłam bezboleśnie tą małpę i jestem bardzo happy!!
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Jestem pewna że tak. Mi w 3 tygodnie brania niepokalanka już się pokazał niższy poziom. A Ty masz Bronka
on o wiele mocniejszy niż moje ziółko.
PS. wszystkim bolesnym okresowiczkom polecam niepokalanek, będę to powtarzała do znudzenia, żałuję, że odkryłam to w takim wieku, a cierpiałam bóle tyle latprzeżyłam bezboleśnie tą małpę i jestem bardzo happy!!
"... w takim wieku... " zabrzmiało jakbyś stara baba była :p -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Nats krzaku !
Cho tu i się chwal wszystkim !
Nie wiem czy mnie pamiętacie. Podczytuje tutaj sobie Was i znowu forum zaczyna wyglądać jak kiedyś
Kasia - super buty. Ten cykl będzie udany. Zobaczysz
Zołza - po bromku zajdziesz nawet nie wiesz kiedy.
I ogólnie pozdrowienia dla wszystkich babeczek, które pragną 2 kreseczek i tych, które już je maja. Co złego to nie jaWaldhauzerM, Pączek, Kasia1987, Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Zołza:) wrote:Ooo to super
A jak zagroszkowalas to mialas prolaktyne już w normie?
To wtedy miałam bardzo niską ale lekarz mówił że za niska nie przeszkadza. Jak widać miał rację. Później przejrzę wyniki i napisze ile czasu prolaktynę zbijałam.Zołza:) lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:U mnie też cudna pogoda... Aż mi szkoda w biurze to przesiedzieć, jest bosko na zewnątrz... Kocham spędzać czas na powietrzu, w biurze jestem nieszczęśliwa!
Hej laski...
Mam tak samo jak Ty...oby do 16
A wogóle to u mnie 4 dzień @....eh oby do jutra bo jutro koniecKasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNats wrote:No dobra, dobra
Nie wiem czy mnie pamiętacie. Podczytuje tutaj sobie Was i znowu forum zaczyna wyglądać jak kiedyś
Kasia - super buty. Ten cykl będzie udany. Zobaczysz
Zołza - po bromku zajdziesz nawet nie wiesz kiedy.
I ogólnie pozdrowienia dla wszystkich babeczek, które pragną 2 kreseczek i tych, które już je maja. Co złego to nie ja
Witomy chlebem i solą
Wódki nie możesz :p -
Paluję zakup testów ovu.
Możecie mi powiedzieć czy te są dobre?
http://allegro.pl/30-testy-owulacyjne-3-test-ciazowy-czule-10miu-ml-i5810850998.html