Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nikola2877 wrote:A co z tym spadkiem temp? Może zwiastować owulacje? Ktos się orientuje?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Nats wrote:Jeszcze nie ma czego kochana. Dopóki bety nie zobaczę to nie uwierzę.
Dla mnie samej to jest takie zaskoczenie, ze masakra. Nic nie wskazywało na to, ze może się udac. Także jak beta będzie fajna to będę najdziwniejszym przypadkiem ever
Nats bardzo mocno trzymam kciuki!!!!!Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja w domu. Po 9 zaczęłam się źle czuć jakby choroba jakby nie więc zwolnilam się do domu. Wolę nie ryzykować.
Przyszłam do domu to mój król postanowił znaleźć mi zajęcie. Ledwo usiadłam to wskoczył na kanapę i wciska nos pod moją nogę aby go pomiziac( w załączniku zdjęcie) . Ehhh a miałam odpocząć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb27c8dad6e8.jpgPączek, Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyNats wrote:Dzięki. Kochane jesteście. Dam znać jak coś będzie wiadomo
Zołza - może spróbuj 2 razy dziennie te testy robić. Mi też tak czasem wychodziły. Raz takie, a raz takie. Codziennie inaczej
O 17 zrobie drugiegoNats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:A ja w domu. Po 9 zaczęłam się źle czuć jakby choroba jakby nie więc zwolnilam się do domu. Wolę nie ryzykować.
Przyszłam do domu to mój król postanowił znaleźć mi zajęcie. Ledwo usiadłam to wskoczył na kanapę i wciska nos pod moją nogę aby go pomiziac( w załączniku zdjęcie) . Ehhh a miałam odpocząć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb27c8dad6e8.jpg
Dobrze że poszłaś do domu - lepiej nie ryzykować
Król jaki cudny ! Też chce takiego !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 10:43
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Mam jakieś dziwne skurcze wcipne... Jakkolwiek to brzmi..
Nats cicho gratuluję ja w środę w 8 tydzień wchodzęWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheeeejo lasencje
bede zaraz dupke moczyc w morzu tse tse tse
buziakuje wszystkie
kimi jaki kroli zajefajny, puchaty taki, klepnij go po dupce ode mnie
natsik ognisty pingwinku - beta bedzie przezajefajnaKim87, Pączek, Kasia1987, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:Dobrze że poszłaś do domu - lepiej nie ryzykować
Król jaki cudny ! Też chce takiego !
Mój mąż by Ci jeszcze doplacil jakbyś go wzięła ale nie ma opcji
Już mi lepiej ale dbać o sobie trzeba. Lecę po południu do pierwszego kontaktu aby mi zwolnienie dał
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:heeeejo lasencje
bede zaraz dupke moczyc w morzu tse tse tse
buziakuje wszystkie
kimi jaki kroli zajefajny, puchaty taki, klepnij go po dupce ode mnie
natsik ognisty pingwinku - beta bedzie przezajefajna
A gdzie Cię wywiało ?
Zmoczysz i za mnie ? -
nick nieaktualny