Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:No dobra, dobra
Nie wiem czy mnie pamiętacie. Podczytuje tutaj sobie Was i znowu forum zaczyna wyglądać jak kiedyś
Kasia - super buty. Ten cykl będzie udany. Zobaczysz
Zołza - po bromku zajdziesz nawet nie wiesz kiedy.
I ogólnie pozdrowienia dla wszystkich babeczek, które pragną 2 kreseczek i tych, które już je maja. Co złego to nie ja -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:"... w takim wieku... " zabrzmiało jakbyś stara baba była :p
Bejbe dostałam 1 raz jak miałam 14 lat, dziś mam 28... To znaczy, że 14 lat miałam tak bolesne okresy, co było durne... wystarzyło jakieś ziółko bez recepty i zaoszczędziłabym tyle bólu i wstydu (płacz na lekcji, wychodzenie do higienistki, siara w pracy, jak nie umiem gadać normalnie z ludźmi tylko się zwijam). Wiecie co.. brakuje mądrych lekarzy. Jedyną radą moich poprzednich były tabletki anty... Dopiero teraz poznałam lekarza, co poleca niepokalanek.WaldhauzerM, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Bejbe dostałam 1 raz jak miałam 14 lat, dziś mam 28... To znaczy, że 14 lat miałam tak bolesne okresy, co było durne... wystarzyło jakieś ziółko bez recepty i zaoszczędziłabym tyle bólu i wstydu (płacz na lekcji, wychodzenie do higienistki, siara w pracy, jak nie umiem gadać normalnie z ludźmi tylko się zwijam). Wiecie co.. brakuje mądrych lekarzy. Jedyną radą moich poprzednich były tabletki anty... Dopiero teraz poznałam lekarza, co poleca niepokalanek.
-
Nats wrote:Ja miałam testy z allegro. Plusem jest cena, ale codziennie mi inna kreska wychodziła i właściwie i tak nie wiedziałam kiedy ta owu była.
Można je kupić, ale nie ma co ich tak bardzo do serca brac.
Zamawiam, a co tamNa początek spróbuję takie.
Zołza:), Nats, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Nats -wielkie zazdro!!!!!!!!!!
Ale super :*
Dla mnie samej to jest takie zaskoczenie, ze masakra. Nic nie wskazywało na to, ze może się udac. Także jak beta będzie fajna to będę najdziwniejszym przypadkiem everKasia1987 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
AniaŁ123 wrote:Zamawiam, a co tam
Na początek spróbuję takie.
Aniu ja ich używam. Jeśli prowadzisz pomiar temp i śluzu, to one wystarczą, bo potwierdzają u mnie za każdym razem inne objawy (również monitoring je potwierdził). Jeśli dziewczyny nie mierzą temp i liczą tylko na testy z allegro, to może być trudniej, bo faktycznie u mnie nigdy nie pojawił się super ciemny test, trzeba porównywać sobie codziennie odcień jak się zmienia.WaldhauzerM, Nats, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Witam Was Drogie Panie,
Waldi, pierwsze co jak weszłam na forum to zobaczyłam Twój suwaczek jak on pięknie rośnieJaaaa... Hehe.
Co tam U was słychowac? Miałam odpoczynek i nie myślałam o staraniach.
Nats, jeszcze jedno love for youTrzymam kciuki za betę, choć i tak napewno będzie piękna!
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Witam Was Drogie Panie,
Waldi, pierwsze co jak weszłam na forum to zobaczyłam Twój suwaczek jak on pięknie rośnieJaaaa... Hehe.
Co tam U was słychowac? Miałam odpoczynek i nie myślałam o staraniach.
Nats, jeszcze jedno love for youTrzymam kciuki za betę, choć i tak napewno będzie piękna!
Ojej jak mi milusioDzisiaj zaczęłam 11 tydzień.. I tak się jaram że ryzyko utraty maleje..
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.