Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:heeeejo lasencje
bede zaraz dupke moczyc w morzu tse tse tse
buziakuje wszystkie
kimi jaki kroli zajefajny, puchaty taki, klepnij go po dupce ode mnie
natsik ognisty pingwinku - beta bedzie przezajefajna
Mój Kochany Pink Ptakrozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:No cudny a jaki knąbrny i złośliwy. Wpieprza tapety. Kradnie kapcie i je zjada ( tylko crocsy są jego osobistym narkotykiem)
Mój mąż by Ci jeszcze doplacil jakbyś go wzięła ale nie ma opcji
Już mi lepiej ale dbać o sobie trzeba. Lecę po południu do pierwszego kontaktu aby mi zwolnienie dał
Hehe - rozumiemTwoja miłość
Ja ze zwierzaków to choruje na buldoga angielskiego !
Ale mam za małe mieszkanie -
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:Hehe - rozumiem
Twoja miłość
Ja ze zwierzaków to choruje na buldoga angielskiego !
Ale mam za małe mieszkaniebo ale fakt małe mieszkanie to problem z takim psiakiem. Słodkie są
Pączek, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:A kiedy wynik bety?
No kreski były konkretne. Wczoraj tylko trochę bledsza, bo robiłam testem pepino i nad ranem wstawalam na siku także może dlatego. Zobaczymy jak beta wyjdzie i w środę powtórka. Narazie czekamyZołza:), Kim87, Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Dzisiaj ok 14.
No kreski były konkretne. Wczoraj tylko trochę bledsza, bo robiłam testem pepino i nad ranem wstawalam na siku także może dlatego. Zobaczymy jak beta wyjdzie i w środę powtórka. Narazie czekamyNats, rozowyflaming, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Nats wrote:Dzisiaj ok 14.
No kreski były konkretne. Wczoraj tylko trochę bledsza, bo robiłam testem pepino i nad ranem wstawalam na siku także może dlatego. Zobaczymy jak beta wyjdzie i w środę powtórka. Narazie czekamyZołza:), Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Też je kocham
bo ale fakt małe mieszkanie to problem z takim psiakiem. Słodkie są
Może kiedyś będzie mój
Ostatnio rozmawiałam z właścicielką jednego to powiedziała że 15 lat chorowała na tego psa i się doczekała - więc wszystko przede mnąKasia1987, rozowyflaming, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:To będzie dobrze. Ja miałam robiona tylko jedna betę a moje testy super konkretne nie były. W czwartym tygodniu beta wyszła mi w okolicy 200
Zołza:), rozowyflaming, Kim87, AniaŁ123, Tuliska lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Oprocz bety progesteron jeszcze zrobilam. Ja jestem nadgorliwa i muszę wiedziec czy na pewno wszystko ok. A tak w ogole to 3 dni przed pozytywnym testem gin mi powiedział, że raczej owulacji u mnie nie bylo. Także będzie psiuks jak się okaże, ze Groszek jest
Nagroda Nobla dla gina!! i Oskar dla groszkaZołza:), Pączek, Nats, Kim87, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPączek wrote:A gdzie Cię wywiało ?
Zmoczysz i za mnie ?
Majorkaale nie w stolicy gdzie turysci zamist wody pija alkohol tylko na polnocy, kolo gor, na zadupiu, gdzie ptoki spiewaja i sa male rybki
Zmocze za was wszystkiePączek, Zołza:), Kasia1987, Kim87, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Zolzooooolec muaaaaaa
Walduuuuuunio gdzie jestes mamuska?
Paczus - buldog angielski to taki jak francuski ale spasiony? one sa cudne
Taaaaak !!! Takie jak w serialu Gliniarz i Prokurator !i jak Śliniak z 13 Posterunku !
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:Odnośnie testów owu:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c42636f271ee.jpg
To mój robiony przed chwilkarozowyflaming, Nats lubią tę wiadomość