Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Majorka
ale nie w stolicy gdzie turysci zamist wody pija alkohol tylko na polnocy, kolo gor, na zadupiu, gdzie ptoki spiewaja i sa male rybki
Zmocze za was wszystkie
Ja w lipcu będę na RODOS... tym polskim :pWaldhauzerM, rozowyflaming, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Nats wrote:Oprocz bety progesteron jeszcze zrobilam. Ja jestem nadgorliwa i muszę wiedziec czy na pewno wszystko ok. A tak w ogole to 3 dni przed pozytywnym testem gin mi powiedział, że raczej owulacji u mnie nie bylo. Także będzie psiuks jak się okaże, ze Groszek jest
Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
U nas na szczęście piękna pogoda, po 16 wystawię nóżki na balkonie na słońce
Nawet to mnie cieszy....
A kiedy się urlopujecie dziewczyny? Odliczacie już?rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:U nas na szczęście piękna pogoda, po 16 wystawię nóżki na balkonie na słońce
Nawet to mnie cieszy....
A kiedy się urlopujecie dziewczyny? Odliczacie już?
Może jeszcze uda nam sie wyskoczyć gdzieś pod koniec września ale to w zależności od naszych zadań w pracy i rozwoju sytuacjiKasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Zolzooooolec muaaaaaa
Walduuuuuunio gdzie jestes mamuska?
Paczus - buldog angielski to taki jak francuski ale spasiony? one sa cudne
Jestem kochanie.. Była u mnie znajoma.. Mama Tosia kolegi z grupy i byłyśmy autem w wypożyczalni strojów bo 1 czerwca dzieci mają bal.. Mój będzie kombojem he he..
W wypożyczalni tak mnie ścięło że w pewnym momencie usiadłam na podłodze na zimnych płytkach.. Ekspedientka od razu zorientowała się w czym rzecz była bardzo miła.. Teraz znowu leżę..
Ptasecek każdy marzy o Majorce marzę i jarozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Ja dziś na 15:00 śmigam do ginki po skierowanie na badania : prolaktyna itd
Mam nadzieję że mimo iż nie mam wizyty to mi da to skierowanie...
Raczej powinna.rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Ja dziś na 15:00 śmigam do ginki po skierowanie na badania : prolaktyna itd
Mam nadzieję że mimo iż nie mam wizyty to mi da to skierowanie...
zrob mine jak kotek ze shrekadostaniesz wszystkie badania
WaldhauzerM, Zołza:), Kim87 lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Walduniu podobno piewszy trymestr najgorszy, zaraz go konczysz i bedzie drugi
Tosiu kowbojojaaa czekam na foto relacje!
Kimi mowiliscie juz rodzinie?a co z futrzastym? kto bedzie mu marchewki przynosil?
Poszedł teraz z moją mamą do lekarza ale jak wróci to zrobimy przymiarke..rozowyflaming lubi tę wiadomość