Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, piszę do Was bo może któraś z Was była w podobnej sytuacji. Mianowicie w ciągu ostatnich 6 dni powinna była u mnie wstąpić owulacja. Bolał mnie jeden jajnik + miałam śluz płodny (było staranko o dzidzie). Ogólnie odczuwałam ją jak zwykle. Do wczoraj, kiedy rano zaczęłam plamić. Początkowo było tego mało więc pomyślałam, że to bardziej plamienie owulacyjne, ale później krew była już żywo - czerwona. Dzisiaj nie obyło się bez podpaski, jest dość obfite. Różnica pomiędzy tym, a miesiączką jest tylko taka, że wcale mnie boli mnie brzuch. Zazwyczaj bez ketonalu się nie obędzie.
Wychodziłoby na to, że dostałam "okres" w 20 dc?
Ostatnia miesiączka zaczęła się 8 maja.
Jestem pogubiona w tym wszystkim, a wizytę mam dopiero 13 czerwca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 11:52
Staramy się o dwie krechy od maja 2015r
październik 2015r. badanie nasienia - bez zastrzeżeń
grudzień 2015r. TSH, FT3, FT4 - bez zastrzeżeń
styczeń 2016r. HSG - jajowody drożne
styczeń 2017r.- laparoskopia - usunięcie ognisk endometriozy
AMH - 5,06
kwiecień, maj IUI
czerwiec Lametta 1x1 -
Ja miałam tak, tylko, że ja zaczynałam plamić od 16 dc, później tak 20-21 dc krwawienie silne i później znowu plamienie- lekarz stwierdził, że tak czasami bywa i jeżeli to krwawienie/ plamienie wyglądało i trwało tak długo jak zazwyczaj @ to była miesiączka, a jeżeli nie to było to krwawienie śródcykliczne.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Pola_91 wrote:Hej dziewczyny, piszę do Was bo może któraś z Was była w podobnej sytuacji. Mianowicie w ciągu ostatnich 6 dni powinna była u mnie wstąpić owulacja. Bolał mnie jeden jajnik + miałam śluz płodny (było staranko o dzidzie). Ogólnie odczuwałam ją jak zwykle. Do wczoraj, kiedy rano zaczęłam plamić. Początkowo było tego mało więc pomyślałam, że to bardziej plamienie owulacyjne, ale później krew była już żywo - czerwona. Dzisiaj nie obyło się bez podpaski, jest dość obfite. Różnica pomiędzy tym, a miesiączką jest tylko taka, że wcale mnie boli mnie brzuch. Zazwyczaj bez ketonalu się nie obędzie.
Wychodziłoby na to, że dostałam "okres" w 20 dc?
Ostatnia miesiączka zaczęła się 8 maja.
Jestem pogubiona w tym wszystkim, a wizytę mam dopiero 13 czerwca.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Witam was dziewczyny. Nie pisalam dlugo na forum bo nie mialam na to glowy.. Caly czas jakies problemy -.-
Remont mieszkania ktore bylo bliskie spaleniu (problem z instalacja sie okazal) wiec trzeba bylo wymienic cala instalacje w mieszkaniu. Teraz czas na remont. Najgorsze to to ze mieszkanie jest z dala od miejsca zamieszkania ;/ wiec musze jezdzic bez mojego M.
Ze strony rodziny mojej zero wsparcia.. Bardzo boli ten fakt.
W piatek bylam u ginekologa. Tak jak wczesniej wam pisalam poronilam. Wiec kazal zrobic badania na toksoplazmoze czy jakos tak. Wynik ujemny wiec powiedzial ze dobry wynik. Poza tym wczesniej pobral cytologie. Nr 1. Stwierdzil ze najleszy i ze jestem zdrowa i moge sie starac. Na monitoringu widzial pecherzyk owulacyjny (znow w lewym jajniku). Pecherzyk mial rozmiar 18mm x 13mm. Serduszkowanie bylo tylko wczoraj. Dzis juz moj musial jechac. Dopiero jutro sie zobaczymy. Ciekawe czy owulacja nie wystapi kolejny raz wczesniej przed naszym wspolzyciem czyli ze dzis. -
Kasia1987 wrote:Hej
U mnie wczoraj przyszla @.
Po latach katuszy okresowych przyszla niemal bezbolesnie!!
Wytrzymalam bez nospy, lekko mnie tylko pokrecilo a tak luzik:)
Ciesze sie ze niepokalanek taki cud zdzialal.
Jednoczesnie nie ukrywam ze przykro mi zaczynac 6 cs, zastanawiam sie ile jeszcze mnie czeka i mam rozne mysli. Latwo nie jest...
Kochana znam ten bol! ale nie poddawaj sie trzeba wierzyc ze KIEDYS nam sie uda :*MissHania lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny