Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
U mnie wczoraj przyszla @.
Po latach katuszy okresowych przyszla niemal bezbolesnie!!
Wytrzymalam bez nospy, lekko mnie tylko pokrecilo a tak luzik:)
Ciesze sie ze niepokalanek taki cud zdzialal.
Jednoczesnie nie ukrywam ze przykro mi zaczynac 6 cs, zastanawiam sie ile jeszcze mnie czeka i mam rozne mysli. Latwo nie jest...Kim87 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
KlaudyŚ wrote:Dziękuję waldziu a ty jak się czujesz slyszalam ze wczoraj za dobrze nie było
Dzisiaj tak samo się czuję.. Ale wczoraj wieczorem miętka uratowała mi życie.. Teraz też piję..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Judi22 wrote:Do wtorku się wyjaśni czy coś te niteczki zwiastowały
Poza tym to bardzo mnie momentami brzuch boli normalnie tak coś podobnie jak okresowo. Troszke nawet ból piersi przeszdł. Ale pewnie to nic nie zwiastuje jak wredote za rogiemMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Mała Mi wrote:Witajcie
Proszę o poradę... książkowo owulka powinna być jutro, pojutrze... a mnie od środy - czwartku bolą piersi z dnia na dzień mocniej, a muszę dodać, że etap bolących piersi zaczyna się po owulacji ....
Przytalnko było w niedzielę... czyżby owulacja była szybciej i to o pare dni??? Tym bardziej, ze ostatnie miesiaczki nie byly regularne ...
Temperatura 36,9
Co Wy na to staraczki ???Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kasia1987 wrote:Hej
Jednoczesnie nie ukrywam ze przykro mi zaczynac 6 cs, zastanawiam sie ile jeszcze mnie czeka i mam rozne mysli. Latwo nie jest...
Zamienilam go na Buscopan i w następnym.cyklu zaszlamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 09:11
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kasia1987 wrote:Hej
Jednoczesnie nie ukrywam ze przykro mi zaczynac 6 cs, zastanawiam sie ile jeszcze mnie czeka i mam rozne mysli. Latwo nie jest...
Ściskam Cie mocno -
Kim87 wrote:Paczek glowa do gory nic nie jest jeszcze przesądzone. Z bardziej pokreconych wykresów groch wychodzil. Póki nie ma ciotki jest nadzieja
glowa do gory
Postaram sie trzymać glowe do góry
Dziwne uczucie rano miałam bo jak tylko sie obudziłam odrazu wiedziałam ze temp spadła bo do tej pory jak sie budziłam było mi strasznie gorąco a dzis poczułam ze "chłodna" jestem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny