Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:u mnie też dziś poszedł termometr w ruch.. 4 dc... wow... ahaha najnudniejszy tydzień przede mną
Ide jakies sniadanie sobie zrobic
Chłop spi - w bloku dziury wiercą - spac nie moge - i mam 1000 myśli na minutę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny co tam u was ja po weselu nogi mi odpadają ale żem się nabawiła.
pozatym co chcialam mówić to to że 3i2dni temu mialam troche w śluzie niteczki krwi i wczoraj rano mała plamka krwi jasnoróżowej. Potem caly dzień noc śluz biały i d wisiał też czysto. Niestety nie zmierzyłam tempki bo nie była by wiarygodna
Czikosz, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny co tam u was ja po weselu nogi mi odpadają ale żem się nabawiła.
pozatym co chcialam mówić to to że 3i2dni temu mialam troche w śluzie niteczki krwi i wczoraj rano mała plamka krwi jasnoróżowej. Potem caly dzień noc śluz biały i d wisiał też czysto. Niestety nie zmierzyłam tempki bo nie była by wiarygodna
skoro takie tu rewelacje zdajesz
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:Jak to ?? wszystko ok ? Nic Ci sie nie stało ??
Nie no nic mi się nie stało.. To była chwila moment.. Poszłam z Tosiem na rynek bo zaledwie rzut mocherem.. W pewnym momencie ciemno przed oczami.. Jeszcze mama była przy tym.. Zadzwoniłam po brata i usiadłam w cieniu.. Brat przyjechał zebrał mnie i pojechałam do domu.. Od tej chwili kompletnie opadłam z sił..
Jem.. Staram się jeść..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tissaia wrote:Waldi, musisz więcej jeść. Przynajmniej spróbować. Trzymaj się tam i nie miej już więcej. Permanentny zakaz masz!
Spoko. Dostosuję się..Tissaia lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Kochana to trzymam kciuki za grocha
skoro takie tu rewelacje zdajesz
Do wtorku się wyjaśni czy coś te niteczki zwiastowały
Poza tym to bardzo mnie momentami brzuch boli normalnie tak coś podobnie jak okresowo. Troszke nawet ból piersi przeszdł. Ale pewnie to nic nie zwiastuje jak wredote za rogiem
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Proszę o poradę... książkowo owulka powinna być jutro, pojutrze... a mnie od środy - czwartku bolą piersi z dnia na dzień mocniej, a muszę dodać, że etap bolących piersi zaczyna się po owulacji ....
Przytalnko było w niedzielę... czyżby owulacja była szybciej i to o pare dni??? Tym bardziej, ze ostatnie miesiaczki nie byly regularne ...
Temperatura 36,9
Co Wy na to staraczki ??? -
Mała Mi wrote:Witajcie
Proszę o poradę... książkowo owulka powinna być jutro, pojutrze... a mnie od środy - czwartku bolą piersi z dnia na dzień mocniej, a muszę dodać, że etap bolących piersi zaczyna się po owulacji ....
Przytalnko było w niedzielę... czyżby owulacja była szybciej i to o pare dni??? Tym bardziej, ze ostatnie miesiaczki nie byly regularne ...
Temperatura 36,9
Co Wy na to staraczki ???
Witamy u nas.. Być może masz słuszne podejrzenia co do wcześniejszej owulacji.. Czasami się to zdarza..
Fajnie mieć symptomy zwiastujące owulacje albo po owulacyjne.. Ja nigdy tego nie doświadczyłam.. Zawsze bez objawów..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.