Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Znam to;) u mnie nie zawsze w cycki idzie niestety
Hahaha u mnie nic nie idzie w cycki. Rosną mi tylko udakatastrofa, bo od pasa w górę jestem mega chuda i koścista, a siedzonko coraz wygodniejsze buhaha:P
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kim87 wrote:Oj tam ja w swoim życiu ważyłam 100kg w zeszłym roku 66kg teraz jestem 78-79 kg. W każdej wadze dobrze się czułam
-
Pączek ja podobnie. Mam pewną granicę powyżej której zaczynam się źle czuć, staram się na razie tej granicy nie przekraczać. Przekrocze ją jedynie dla groszunia33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
KlaudyŚ wrote:Jestem na chwile jeden dziaczek poszedl do kuzyna a julcia siedzi kolo mnie i ogladamu alvin i wiewiórki.
UWAGA UWAGA
Mam.zmyslone objawy ciazy wczoraj klocie w jajniku a dzis dziwne skurczeKlaudyŚ, Kasia1987 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
A ja Wam powiem że cały czas mieszczę się w swoją suknię ślubną..
Choć już prawie 8 lat minęło..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 19:20
Kasia1987 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
KlaudyŚ wrote:O to już było jedno podejście
?
No to kochana trzymam kciuki za to drugie podejście
Wczoraj rano zrobilam i zupelnie stracilam nadzieje a potem ok 18 mialam jakies plamienie i teraz znow czekam z nowa nadzieja bo okresu nie ma i nawet mnie na niego nie kreci33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
WaldhauzerM wrote:A ja Wam powiem że cały czas mieszczę się w swoją suknię ślubną..
Choć już prawie 8 lat minęło..
Gratulacje zgrabnioszko
Ja sie tez mieszcze ale to dopiero 2 lataWaldhauzerM lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.